Cicekliperde gecmis olsun yavruya. Bu aralar cok salgin var butun cocuklarda ayni kusmayla baslayip atese ceviriyor insallah atesi sonradan cikmaz
Kızım
Copper teşekkür ederim . İnşallah ateş de çıkmaz. Bide iş var iyice panik oluyorum
Cicekliperde gün içinde takip yaptılarmı zaten bugunu atlatsa yarindan sonra toparlar insallah ateslenmeden
Cicekliperde eğer kusmalar devam ederse doktora götür canım, sağlık ocağındaki doktorlar ilaç yazıp yolluyor sadece, ama hastaneye gidip acilden giriş yaparsan hemen bakarlar, belki serum felan takarlar. Gerçekten salgın var ya, biz de cocuklarla yakalandık, grip, öksürük, sırt ağrısı ve oğlumda ateş vardı sadece. İyileştik şükür. İnşallah tekrar yakalanmayız salgına.
Cicekliperde direkt acile götürürsün canm devam ederse, ben sağlık ocağına rutin takip için çağırdıklarında götürüyorum hastalandığında hiç götürmedim, kusması devam ediyor mu
TombulHatun aynen ediyor götürdüm boğaz enfeksiyonu hafif dedi. Bu kadar kusması normal mi dedim. Çok ortada konuştu salgın var dedi. Buranın acili de beter. Olmazsa özele götürürüm
Sedaa inşallah kuzum. Aynen ilaç verdi gönderdi de . Buranın acili çok kötü
Copper inşallah kuzum doktor da hafif dedi ama çocuk kusmaktan mahvoldu
Cicekliperde Bugün takip edin de bak ona göre götür RABBİM ŞİFA VERSİN ÇOCUKLAR HASTA OLMASIN YA
Cicekliperde geçmiş olsun kuzum istersen bi doktora götür , zencefil yer mi bilmiyorum ama mide bulantısına bire bir balla karıştırıp verebilirsin , benimkiler de hasta kaç gündür 🤧
TombulHatun evet çiçek gibi soluyor çocuklar, benimkilerde hasta gözler kırmızı Burun kırmızı ah ah
Cicekliperde kusma ve ishal salgını var benim oğlumda öyle dün onu banyo ettirdikten sonra sabahın 6 sında eşim üstünü giydirirken kustu boğulacak gibi oldu bi anda geçmiş olsun bu arada
Cicekliperde okulda da çoğu hasta veliler çağrılıp çocuklar teslim ediliyor evde dinlensin bu halde gelmesin diye baya salgın arttı durum hep aynı kusma ates. İnsallah toparlanır seninkide
Ask_hosmus ben çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca Ya Allahm ben olayım ben ayakta kalırım da kızım olmasın diyorum, rabbim hepsine şifa versin
Copper inşallah 🙏 teşekkür ederim canım
She_angel şimdiye kadar beş kez kustu. Kusma için bi şurup vermişti ondan sonra durdu sanki
Ask_hosmus ay benimki normalde de bir şey yemiyor onu hiç yediremem
TombulHatun amin canım teşekkür ederim
Cicekliperde ay canım benim ya cok üzüldüm seni anlıyabiliyorum cok cok gecmiş olsun😞💘
Cicekliperde çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda öğürme yokta burun akıntısı kusma var aşırı huysuz. Takipteyim bende 😔