Cicekliperde kusma ve ishal salgını var benim oğlumda öyle dün onu banyo ettirdikten sonra sabahın 6 sında eşim üstünü giydirirken kustu boğulacak gibi oldu bi anda geçmiş olsun bu arada

Cicekliperde okulda da çoğu hasta veliler çağrılıp çocuklar teslim ediliyor evde dinlensin bu halde gelmesin diye baya salgın arttı durum hep aynı kusma ates. İnsallah toparlanır seninkide

Cicekliperde çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda öğürme yokta burun akıntısı kusma var aşırı huysuz. Takipteyim bende 😔

TombulHatun bende öyle diyorum hep , biz gene neremizin ağrıdığını biliyoruz neyin nereye iyi geleceğini biliyoruz ama onlar nerelerinin ağrıdıklarını da bilmiyor kuzularım amin inşallah canım

Cicekliperde Ateş sonradan cıkıyor ortaya malesef bunu demek istemezdim ama sonrdan ateslenecek dikkat et surekli kontoral et canım.Benim kızimda iki hafta önce boyle bi rahatsızlik gecirdi hicbiseyi yokkken kustu sonra arkasından ateslendi ateşi 40a cıktı hemen doktora koştuk boğazları enfeksiyonlanmış ağzının ici dili diş etleri hep yara oldu birhaftadan fazla geçmedi.antibiyortik yazıldı ancak geçti valla zor ilk defa kızımın 40 derece ateşi olduğunu gördüm allahım birdaha yasatmasın.Sizede cok geçmiş olsun kuzum

Ask_hosmus ay yok bir değişik valla bol naneli tarhana yaptım iki kaşık yedi kendini parçaladı yememek için su içti. Nane limon da yine veririm ama meyve suyu bile içmeyen bir bebe

Cicekliperde sağolasın canım brnim inşallah hemen gecirirsiniz sizde🤧Bizimkisi biraz ağır gecirdi oyüzden antibiyotik yazmak zoru da kaldi doktorumuz