Deleted17 ay daha küçük değil mi 🥺 oğlum 2 yaşına kadar gece ⅚ sefer uyanırdı ona rağmen 2 yaşını geçtikten sonra bıraktırdım kızım da da 2 yaşına 2 hafta kala bıraktırdım diş macunu sürdüm ben eğh olmuş dedim koku alınca istemedi 1 ay oldu sayılır arada istiyo ama dikkatini dağıtıyorum arada süt ısıtıp veriyorum

Birkul1 oğlum sadece emip yemek yemiyor doktoru da yeterli olduğu için bırakmayı önerdi kilosu etkileniyor çünkü yeterli sütüm yok

Deleted17 kuzenim sirke sürmüş o şekilde zorlanmadan bıraktılar. Memede kafalık görürse kokarbilir ama sirkenin kokusu çok olduğu için açınca bile uzaklaşır

belladonna bende calısıyorum vee benım kızım 22 aylık vicdan yapa yapaa bu hallere geldikk o kadar düşkün ki anlatamam vee gecelerii abartısızz 4-5 sefer kalkıyor resmen 2 saat anca uyuyorumdur. Nasıl kesicem bilemıyorummmm😫

mrsturk benim kızım hiç kalkmıyordu 1 haftadır günde 3 saat uyuyor muyum bilmiyorum. Birde emmiyor ah emse meme ağzında duracak sadece alışkanlık oldu resmen

mrsturk en son sabah 11.30 da emzirdim artık memelerinin çok acıdığını onun büyüdüğünü anlattım. Anlamıyo gibi görünüyorlar ama bence herşeyi anlıyor.Oyuncak kedisine su içirdik beraber o da içti sonra kedisini uyuttuk. Uyandıktan sonra istedi kediye su içirdik top oynadık kafası karıştı. İlk uykusunu yarım saat uyudu şimdi 2. Uykusu erkene kaydı mecburen Sabır taşını sürdüm ama çok şükür göstermeme gerek kalmadı. Kedisine sarıldı ayağımda salladım uyudu. Normalde mümkün değil asla. Dedim ya bizi anlıyorlar. Ben de duygusalım çok özleyeceğim biliyorum.

mrsturk yooo 😅😅😅 ben akıllı süte alıştırdım gece yatmadan önce süt ısıtıp icirdim gece ¾ kez uyanıp süt pişir derdi ben uyanmayinca baba annem şüt pişiymiyo diye babasını uyandırırdı rahat ⅘ ay gece öyle geçti

Birkul1 ayy asla süt vermicem uyurkende derkeen bunu anlatmaya calısıyorum etrafımaaa😂😂

Asyad benimki de çıkar diye bağırıp kendini yırtıyo 🤣

mrsturk benim kızımdan 22 aylık gece 2 kere falan kalkıyor gündüz hep meme yemek az yer deli oluyorum sabır taşı aldım önce emmedi sonra emmeye başladı bant yapıştırdım ağladı çıkar diye sirke sürdüm gene emdi 🤦🏼‍♀️

Birkul1 valla benimde 3 gün sonra bir yaşında olucak dün gece gram uyku uyumadım sabaha kadar emiyor yanından ayrıldım direk uyanıyor ağlıyor meme diye bağırıyor emzik veriyorum sallıyorum uyumuyor yinede kızım 2 yaşına 1 ay kala birakmistik ama oğlumda daha erken olucak büyük ihtimalle zaten 6 aydan beri 100 Gr dahi kilo almadı 8.5 kiloda kaldı çünkü sadece emiyor asla yemek ek gıda mama yada yemiyor ne yaptıysam olmadı annemler falan bu emmeye alıştığı için ne zaman bırakırsan o zman yemek yer diyorlar çok zor bende emzirmek istiyorum biraz daha ama çaresizim artık 😑😔

nazhanebos_ doktorunuzla konuştunuz mu, çünkü önemli olan ilk 6 ay, siz 1 yaşına kadar da emzirmişsiniz. Burdan sonrası dudak tiryakiliği ona yetecek kadar süt yok. Onun beslenmesi lazım bu yüzden bırakmak gerekcekse bırakmalı bence

Bu arada maşallah diyeyim hiç korkyupum gibi olmadı ya. Meğer çocuk hazırmış ben değilmişim. Gece uyumadan ıhlamur papatya rezene çayı verdim ki zırt pırt uyanıp meme krizine girmesin 😂 1 kez uyandı onda da su içti kedisine sarıldı ayağımda salladım uyudu. Sabah uyanınca da ben değil eşim aldı yatağından böylece sabah memesini de atladık . Bakalım..