• Öneri
  • 🤍👙İç çamaşır (sütyen) önerisi 💅👙

Kızlar selam😚
Demirsiz veya demirli, kulanıpta memnun kaldığınız hem rahat hem şık ve destekli südyen linki verin lütfenn🥺😚👙

Nurtrhnx1 Ya pier cardinin mukkemel çeyizime almışlardi 2 yıllık evliyim daha yeni almış gibi çok rahat ve iyi.bende almak istiyorum geçenlerde aldım yıkadım dümdüz olmuş o kadar da para verdim

Nurtrhnx1 içimde suwen var😂😂😂 şaka Maka suwen çok güzel ya. Birde arkadaşa katılıyorum Pierre Cardin bir tane var yıllardır var hem şık hem kaliteli ama seçenek çok yok 😉

etoile Aynen ya bende baktım pek yoktu olanda tarzım değill.🙄
        Ya ne yapacam ben bütün südyenlerimin demirleri çıkmış 😄🤫

Nurtrhnx1 geçenlerde Trendyol da dagi indirime girdi tanesi 150 liraya iki tane aldim emziriyorum ve sütyenlerim hep kötü oldu bunlar çok güzel çıktı. Pier Cardin gerçekten çok güzeller emzirirken bile bişey olmadı

Nurtrhnx1 aldıktan sonra da bir kaç defa daha gördüm indirimini sadece beden sıkıntısı var bir bak benim cicikler biraz büyük bir de emziriyorum diye buldum bedenimi 😆

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

Nurtrhnx1 ben sanırım bir yıldan fazladır demirsiz desteksiz
            Büstiyer ve ya onun gibi sütyenler giydiğim için en rahatı ooooooo

Nurtrhnx1 😂😂🤣yok aşko
              Bu neyin özgüveni deye sorma saldım artık 🤣🤣🤣🤣🤣 küçük de olsalar seviyorum onları😂
              80-36 beden bu arada ama olsun mutluyum kendileriyle

Nurtrhnx1 Ben kendimi bildim bileli toparlayıcı minimizer sütyen kullanıyorum 😂 G-lingerie kullanıyorumama aşırı pahalandı 1.100 TL olmuş kullandğm sutyen geçenlerde suwen aldm çok beğendim, kom da kullanıyorum kalite olarak üçünden de memnunum. Benim sütyenler şık olamıyor malesef 😂😂

Sahra5 Ah ne güzel bende seviyorum sevmesine bazen can sıkmıyor değilerr 😄🥺

Nurtrhnx1 ama 2 yıldir kullanıyorum aşırı iyi bide benim göguslerde küçük hele bi de emziriyoeum sol memeden emiyor sağdan emmiyor oğlum sol küçük sağ büyük 😂

Nurtrhnx1 aa yok kız hiç sıkmasılnar napıcan ki sen öyle yaratılmışın boş ver hem büyük olunca ağırlık oluyormuş şimdi bende Allah bir yerden alıp bir yere verdiği için de çok derdim yok göğüslerim küçük ama kalcam var 🤣🤣 derdim yok yani tamamlıyolar bir birlerino