• Muhabbet
  • Makyaj yapma konusu hakkında azıcık sohbet edelim 😅

Mom88 Ben günlük güneş kremi, göz altı için concealer, far, rimel ve ruj kullanıyorum allığı da bazen sürüyorum bazen sürmüyorum. Bana yetiyor tabi herkes farklı bu konu da :)

Mom88 ben de bu sene baslicam diye tonla ürün aldım 1 2 kere yaptım 🙂 benim teori var da uygulama yok.

Mom88 Saaaadeeee güneş kremii😂😂
      Ay ben makyaj pek yapmam.hatta hiç yapmam yapmayı da beceremem zaten 🤣

Mom88 makyaj bazı güneş kremi kapatıcı fondöten veya bb krem aydınlatıcı kontür allık pudra far göz kalemi dudak kalemi ruj kaş kalemi maskara kaş maskarası aklıma gelenler 😂 tabi hepsini aynı ands kullanmıyorum

Mom88 makyaj ilgi alanım 🫦 günlük makyajlı geziyorum asla makyajsız markete bile çıkmam yapması beş dk sürüyor🤭 güneş kremi sürüyorum biraz emmesini bekliyorum maybelline fondöten fırçayla uyguluyorum üzerine aynı marka pudra yine fırçayla sürüyorum flormar siyah kaş kalemiyle buğulu bir eyeliner çekiyorum(gözlerim büyük eşek gözü) essence rimel ve kaş sabitleyici kullanıyorum dudağa da kıyafete göre ruj sürüyorum bazen üzerine gloss eğer düğüne özel biryere gideceksem fondöten ve pudrayı biraz fazla sürüyorum kalıcılığı uzun sürüyor the balmın far paletini kullanıyorum genelde soft renkler ve birde pastel allık 💄💋👌🏻

TombulHatun kal kal uzaklaşma😅 normalde bende öyleyim ama evde eşim için özellikle şöyle güzel bi makyaj yapmak istiyorum

gshande aslında bende 2 3 yılda bi alıyorum gaza gelip ama kullanmadan çöp oluyor kullansamda yapamıyorum 😂

kanalize valla helal olsun 👏🏽👏🏽Keşke bende en azından evde yapabilsem kontür işinden hiç anlamıyorum aslında en çokta onu yamayı istiyorum

Mom88 farı böyle derinlikli yapamıyorum ben de geri kalanı yapabiliyorum da alışmak lazım herkes teknikle yapıyor 🙂

Mom88 keşke eşim makyaj sevse ruj sürünce öpmüyor adam boyayı mı öpeceğim diye 🤣🤣

Mom88 makyajın olmazsa olmazı temiz bir cilttir en iyi markayı dahi kullansan uyguladığın zemin düzgün olmalı 😊 günlük fresh bir makyaj yapmak istersen öncelikle cildine uygun bir yüz temizleme jeli yada köpüğüyle yüzünü iyice yıka sonrasında kullandığın bir serum varsa uygula ve göz çevresine uygun bir kremle göz çevreni muhakkak biraz nemlendir 5 dk bekledikten sonra sivilce,komedon ve leke varsa yüzünde cilt tipine uygun baz kullanabilirsin sonra nemlendiricini ve güneş kremini sür ben genelde ikisini karıştırıp uyguluyorum sonrasında da göz kalemi,eyeliner,rimel,allık,bronzer ve ruj hangisini kullanıyorsan onlarla uyumlu bir makyaj yapabilirsin sadece yüzünde ön plana çıkarmak istediğin bölüme daha yoğunluk ver gerisini arka planda tut örneğin göz makyajını koyu yaparsan ruj tonunu çok sade tutmak gibi 🌸

Mom88 nedense kontür bana gitmiyor düğün falan oluyor kuaför makyajı yaptırdığımda herkes diyor kendin daha iyi yapıyorsun o yüzden kontürün üstüne düşmedim ama böyle çok istiyorsanız azar azar başlarsanız eliniz alışır video falan seyredebilirsiniz bir zaman sonra vazgeçilmez oluyor insanın modunu yükseltiyor kendimi güzel hissediyorum özgüven geliyor

TombulHatun ay kırmızı bir gecelik eyeliner ve kırmızı ruj 🫦🫦🫦 vazgeçilmezimiz ben her erkek sever sanıyordum