Kızlarcımmm benim bi elbisem var güpürlü kolu dantelli içi astarlı beyaz ama rengi kırık beyaza dönmüş onu ben kuru temizleme yerine çamaşır makinesinde hassasta bebek deterjanıyla yumuşatıcısıyla yıkasam sizce bişey olurmu siz yıkadınız mı öyle 😣 elbiseyi çok seviyorum bişey olmasını istemem
Kızlarrrr nasıl yıkanır
Askokuskom makinanın hassas programında yıkanabilir canımcım. Ben de güpürlü bir elbisem var hassasta 30 derece sıkmasını da 600 devirde yapıyorum
belladonna aa sıkmasını az mı yapmam gerek
Askokuskom ben az yapıyorum hem buruşma da olmuyor çok sulu oluyor ama balkona askıyla asıyorum bir sıkıntı olmuyor
belladonna teşekkür ederim
Askokuskom acımadan yıkadım normalde sakınan göze çöp batar deyip bişey olmadı
Askokuskom elinde yıka kuzum
buzdankalpler hahaha😂😂
Ask_hosmus deterjan kalıntısı kalmazmı bide çok dantelli uzun kollu kolu dantel yupranmazmı
Askokuskom bi yorumda görmüştüm kız gelinlikçide staj yaptım gelinlikleri tül torbaya koyup makinada az sıkma ile yıkıyoruz yazmıştı.. koca koca gelinlikleri bile o şekilde yıkıyolarsa ve birşey olmuyorsa bence elbiseyede bişey olmaz, bende aynı mantıkla kına elbisemi yıkamıştım ve cidden birşey olmadı yani.😂 istersen bir dene aşkım.
erman ayyyy mantıklı😂 teşekkür ederim
Askokuskom ben böyle hassas elbiseleri tek başına yıkıyorum ve sıkma ayarını minimumda tutuyorum hatta nişan abiyemi hiç sıktırmadan hassas programda yıkadım, elbise askısına astım bi gece banyoda öyle asılı suyu süzüldü sonrada yine elbise askısıyla balkonda kuruttum hiç sorun yaşamadm
buzdankalpler ben de gömleğimi öyle yaptım . Pişman değilim 😂
- Düzenlendi
Askokuskom sentetik programında 40 derecede 400 yada 600 devir sıkmada ben bile yıkanırım öylesine kefilim ❤️ tüm çamaşırlarımı sentetik programında 40 derecede yıkatıyorum Hepsi de ütülenmiş gibi çıkıyor❤️ sadece elbiseyi at başka çamaşır katma sonucu yazarsınnnn
keyfimvekahyasi ayyy yarın atıcamm teşekkür edderim yorumlarınız için😍
Askokuskom Rica ederim sonucu bekliyoruz ❤️
Askokuskom bu arada canım benim kayınvalidem perdeleri bile bu ayarda atar tertemiz çıkar ben bebeğimin kıyafetlerini bile sentetik programında yıkatıyorum
Askokuskom valla ben kıyamadığım kıyafetleri elimde yıkarım bişey olmuyo😂
keyfimvekahyasi ya tekrardan merhaba ben şimdi atıcam makineye elbiseyi, deterjan yumuşatıcı koyucam demi normal çamaşır yıkar gibi
Askokuskom benim nikah elbisem de kırık beyaz, astarlı, kolları ve etek ucu dantelli. Bende bunu yıkarken makinede yıkadım. Hassas program varsa hassasa at, yoksa sentetikte yıka. Ben sentetik programda 40 derece, 400 devirde yıkamıştım. Hatta bazen cocuklarin doğum günlerinde giyiyorum evde 😂 hep bu şekilde yıkıyorum, toz deterjan ve yumuşatıcı da ekliyorum.