Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim. Doktora gittim bebek çok küçük 2 hafta sonra gel dedi. Bugün bende böyle kan akıntı deyilde beyaz geliyo ya o biraz çok açık kırmızı rengdeydi. Bi kere oldu tualete gittikden sonra. Doktora gitme süreme de 2 hafta var. Acaba kötü birşey olmaz dimi ? Kan ve ya böyle akıntı değildi dediğim gibi. Sadece hep beyaz oluyodu neden rengi biraz öyle oldu rahatsız oldum. Bebeğe birşey olmaz dimi ? Ara sıra karnmda falan ağrı oluyo oda bana normal dediler. İlk bebek diye pek bişe bilmiyorum ben. Doktora gittiyimde bebek 4 haltalıkdı

assya canım ilk bebekte ilk zamanlar kramp gibi ağrılar olabiliyor ama için rahat değilse 2 hafta beklemene gerek yok acilden giriş yapabilirsin bakarlar

babydoll ben Polonyada yaşıyorum birda randevusuz çok zor o yüzden dedim bekliyeyim biraz. Ağrılar çok rahatsız etmuyo ara sıra oluyo ama ilk bebel hiçbi bilgim yok o yüzden biraz rahatsız oldum canm 🥲

assya Arasanız cevap vermezler mi? İlk haftalarda yerleşme kanaması ve ağrısı olabiliyor. Bol bol dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyarak. Eğer kanama artarsa acile gidin hemen

assya o halde biraz gözlemle canıö devam etmezse yerleşme kanaması da olabilir

assya canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla kuçağına al yavrunu. 4 çocuk annesiyim, en büyüğü 18 yaşında ikizlerim de var. Her hamilelikte yaşadım anlattıklarını hatta daha üst düzeyde üstelik il üç ay ile 6. Aylarda,senin hamilelik çok çok yeni ve zannedersem ilk gebelik ve yaşın genç anlattıkların olağın şeyler,hemen hemen tüm gebelikler de oluyor.yalnız mümkün olduğunca yorulmamaya çalış ilk haftalar tutunma ve oldukça hassas bir dönem oluyor bu durumu yaşamış olman seni ve bebeği sitrese sokmasın.rahat ol,bende ABD’de yaşıyorum Son 4.bebeğimi burada dünyaya getirdim ilk haftalar küçük oluyorlar zaten benim de öyleydi Dr’um bebeğin kilo alması için avokado,muz,şiddetle tavsiye etti.ciddi fark etti sonraki haftalarda,şu an küçükse hep öyle kalacak değil sakın moralini bozma.Eminim çok güzel haftalar ve aylarınız olacak sakın sitrek yapıp en kötüsünü düşünme tabiki tedbiri elden bırakma ama bu ufak şeyler seni ve bebeği üzüp yormasına izin verme.

assya randevu gününe kadar bol bol yat dinlen canım. Ağır bir iş yapma, bir yere uzanma, eğilme. Şuan bebek tutunmaya çalışıyor, o yüzden ilk 3 ay çok önemli. Folik asit kullanıyor musun.

suraterra ya çok teşekkür ederim size, içim rahatladı 🙏🏻 Amin İnşallah ❤️

Sedaa tamam çok teşekkür ederim, evet kullanıyorum ilk gittidiyimde bitek onu söyledi doktor

Medusa benim ilk gidişimdi orda kendimde değildim zaten 😀 numara falan himbişe alamadım, bide dil konusumda biraz zorlanıyorum diye. Burdada yalnız kocamla ikimiz olduğumuz için ikimizde heyecandan bişey soramadık 😀

assya ilk 3 ay folik asit kullanılıyor canım, sonra multivitamin ,d vitamini gibi başka ilaçlar da veriyorlar. Eğer karnında ağrı artarsa ve lekenmen artarsa hastaneye acile gidersin.

assya yerlesme kanamasida olabilir o zman, korkma endiselenme bebegin etkilenmesin,, hayirlisyla alin kucaginiza insallah