Yardım soru
assya canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla kuçağına al yavrunu. 4 çocuk annesiyim, en büyüğü 18 yaşında ikizlerim de var. Her hamilelikte yaşadım anlattıklarını hatta daha üst düzeyde üstelik il üç ay ile 6. Aylarda,senin hamilelik çok çok yeni ve zannedersem ilk gebelik ve yaşın genç anlattıkların olağın şeyler,hemen hemen tüm gebelikler de oluyor.yalnız mümkün olduğunca yorulmamaya çalış ilk haftalar tutunma ve oldukça hassas bir dönem oluyor bu durumu yaşamış olman seni ve bebeği sitrese sokmasın.rahat ol,bende ABD’de yaşıyorum Son 4.bebeğimi burada dünyaya getirdim ilk haftalar küçük oluyorlar zaten benim de öyleydi Dr’um bebeğin kilo alması için avokado,muz,şiddetle tavsiye etti.ciddi fark etti sonraki haftalarda,şu an küçükse hep öyle kalacak değil sakın moralini bozma.Eminim çok güzel haftalar ve aylarınız olacak sakın sitrek yapıp en kötüsünü düşünme tabiki tedbiri elden bırakma ama bu ufak şeyler seni ve bebeği üzüp yormasına izin verme.
assya kan uyusmazligi var miydi
Fiskiyiyesice hayır canım
assya yerlesme kanamasida olabilir o zman, korkma endiselenme bebegin etkilenmesin,, hayirlisyla alin kucaginiza insallah