kocaminaskosuyum tamam deneyim 😍
Siz mi ? Eşiniz mi ?
Alev12 ah bu kadınlar işini nasıl biliyor ya bende bu firikik verme olayını deneyeceğim tartışınca yarın için de fikir oldu sağolun😂
kocaminaskosuyum rica ederim bende çok taktik var,sudyensiz dolaşın mesela veya şeftali yiyin veya muz ama tahrik edici sekilde
Vallahi yatakta arkami dönmeye gelmiyor benimki başlıyor hemen sürtünmeye 😅 Ona sarılınca da benim elim gidiyor başka yerlere ikimizde hep hali hazırda bekliyoruz kizceden fırsat buldukça 😅 Geçenler de ilk defa kızımı annemlerde bıraktık gece adam artık rahatla sevişmeyi özlemiş 😅 Yook kız uyancak ses yapma yavaş sakin falan diye diye kasmısız kendimizi 2 senedir 😅
Alev12 bebek emzirme dönemimdeyim istesem de takamıyorum bi bakıyorum üstüm ful süt tahrik etmeyi bırak ucunu tutta akmasın diyesim geliyor 😄
superisi_ 2 yıldır evliyim hep eşim başlatmıştir😅
HaHasmeftune arada sende baslat bari 😁😁
Askkadini bendede oldu bir iki sefer
Gün içinde çok ufak bir nedenden surat asıp soğuk davrandı akşama doğru teklif etti bende kabul etmedim
Akşama kadar yüzüme bakma soğuk davran akşam olunca iste dedim bir gün sorna adam akıllı istediğim gibi davranmaya başladı
Bunu senelerce hiç yapmadım ama cinsellikte yola getiriyorum 😂
@“melekk_123”#p876364bak fun gene yanasti bi sans veriyim dedim yok hala ayni deismemis ben ne diyim buna tm iliski sirasinda oncekinden daha iyi daha sert ama on sevisme cok kisa ve soylememe ragmen hala benim bosalmam icin bi caba gostermiyo saat erkendi ikinci olur dedim yok tv izledi saat gec oldu bende yattim sabah istedi bende izin vermedim
superisi_ denedim ama bayadir yapmıyorum o pozisyonu ben ustte olmayı sevmiyorum