Bsrkaya insallah burda olursun oluruz ve yazarım tabiki🥰şöyle en gec 3 seneye yazarım diye düşünüyorum suanki planım 2-3 sene sonra ama bu düşüncem birgün değişirse o ayrı tabi..çatlak olursursa ne demek doğurmam geri iade ederim heralde o kadar yıllarca masajlar fırçalar her türden kremler her sabah aksam sonra çatla hic durduk yere 😭🥲ay
Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻
Ask_hosmus Allah korusun😂😂
Ask_hosmus kız var zaten😂😂😂😂😂
Rouge ahahhah siz=ben ☺️ eşin beni bebeğe ikna etmesi iki yılını aldı fiziğim bozulur dedim hazır değilim dedim gezicem tozucam dedim süslendim püslendim sevgili gibi gezdik tozduk kocişle hayatımızı yaşadık🥰🥰 kendim korundum hiçte kaza yaşamadım 🤭 sonki tatilde kocişin başka bebekleri sevdiğini, imrenerek baktığını görünce zar zor ikna oldum ama tek düşünüyorum doğumdan sonra bakımlara devam💕 bebek güzel şey ama rahat bozuluyor biryerde ben biraz keyifçiyim sanırım ilk zamanlar geri gelmiyor tadını çıkarın bazen özlüyorum hiç eskimesek keşke ❣️
kanalize aayy bu nasıl güzel bir anlatım tarzı okurken rahatlıyorsun pozitiflesiyorsun tavsiye vermen artı eksisiyle anlatman ama resmen ses tonuyla okunuyor cok kibarsın pozitifsiiiin🤩💘bende fizigimin bozulmasını istemiyorum dogum yapsam da devam edicem dikkat etmeye ne biliyim sorumluluk hissi yok rahatım zaten hic durmuyoruz ordan oraya gezip çalışıyoruz cocuk olsa nasıl yaparız benim eşimde ikna etmeye calısıyor ama nooo onlar birde iki kardes ailelernde de bebek yok kayınvalidem benim annem bebek heyecanındalar cok istiyorlar eşim cok güzel baba olur eminim cünkü görüyorum kardeşlerim var onları seviyoruz bakıyoruz onlar bize yeter şimdilik🥰
Rouge her şey zamanında güzel insan hazır hissettiğinde tamam artık zamanı geldi diyor ☺️ ama önce birbirinize doyun uyumlusunuz ne güzel, sorumluluk olmaması da en güzeli canımız isterdi gece ikide üçte kahve içmeye giderdik, kokoreç yemeye giderdik, piknik sandalyemizi alıp deniz kenarına giderdik, çantam hemen hazırdı kısa tatillere giderdik insan evliliğini en güzel şekilde yaşamalı bilinçliyiz artık bebiş her zaman olur önemli olan sizsiniz❣️ben şuan 32 haftalığım bazen diyorum bir sene daha mı bekleseydim erken mi oldu acaba çünkü kısıtlanmaya başladım ister istemez🤭🤗 yine gidiliyor geziliyor yeterki kafanız uysun ama önceki kadar değil tabi🙂
HurremSultan valla bende sıramı saldım aşkooo
Eskobar yok yok deme öyle doğur bı iki tane daha 😂😂
HurremSultan benim ara sıra çorba istiyo arada da İzmir eritme , İskender , dürün falan istiyo 😂😂 hafta sonu gidip İskender yemeyi düşünüyorum 😂😂
Bsrkaya ilk göbek sonra göğüslerim sonra da vajina ameliyatı 😂 bakicam bakalım eğer göbek sporla sarkması düzelirse yaptırmam 😂
Ask_hosmus aayy göbek buzusmesinden başka derdim yok oda çok buzusuk değil amaa genç kızken ki gerginliği istiyorum bende yaa 😂
@HurremSultan ım burayı Mom’a çevirdin ya..
çoktan mezun olup tekrar gittiğim yer.
peridenin kendine özgü bir sohbet alanı var.
Bsrkaya ay bende onu istiyorum yaa böyle incecik duruyo ya , o görüntüyü bende istiyorum 😂 özellikle popomun kocaman olmasını istiyorum 😂😂😂
aykirikadin hamilserimizi unutmayalım ama onlarda burada ve sevdiğigim insanlar hal.hatir sormakta bir sakınca görmüyorum 🌺🙏
Ask_hosmus dimii yaa ayy ben neler istiyorum daa isteeee hepsi paraya bakıyor 🤭