• +18
  • En farklı nerede yaptınız

delihatunum tam yaparken arabanın camına cin yapisiyormus 😂😂 o öyle olurmu uzat bacağını kız falan diyormuş ahahahaha

HurremSultan 🤣🤣🤣 yolun ucu yok dapdar yol yan tarafın ağaçlık karşına bi şey çıksa arabayla geri geri kaçarsın 🤣🤣 kaçabilirsen tabi kız bide eşim indi arabadan tuvalete geldi gitti yapmaya dedim ağaçların arkasından bide bişey çıkarmış eşimi almış götürür ben nasıl arabayı çıkarcam geri diye senaryo kuruyorum kafamda 🤣🤣🤣

delihatunum hahaha sen bensin bende öyle birsuru senaryo kurarım 50 saniyede xgsjx karanlık ve tenha yer sevmem çok korku filmi izledim ahahhaha

zytngzlm vallahi şimdi yap deseler yapamam gençlik işte 😂😂 hem de bir değil 2 değil sayamadığım kadar oldu 😂 ama aşırı zevkli. İç çamaşırı da satan giyim mağazaları var ya onlarda iç çamaşırı denerdim gel bak diye çağırırdım sonra da alırdık zaten onu 🙈🙈

bebek11
          Araba
          Orman
          Büyükadada keşfettiğimiz yerde kapılı bir odada
          -18 depo
          Avm merdivenleri
          Park edilmiş tırların arası
          Misafielikte

bebek11 gece kulübünden çikinca açık otoparkta yapmıştık arabalsrın arasında. Mükemmeldi. Birileri geliyor diye bitirememiştik ama 😐

bebek11 eşim hafta sonları oto yıkamacıda çalışıyordu o zaman Nişanlıydık tabi 😂😂
              Neyse bir yer bulamadık yürü gidiyoruz dedi bende iyi bir yere götürecek sandım ana bir baktım oto yıkamacıya soktu beni anahtar kendinde kalıyordu kendi açıyordu dükkanı ben şok lan dedim kamera falan olur çık yok bozuk dedi olanlar oldu ama çok güzeldi ya o heyecanlar artık yok 🥲
              2 yıldır kanki kanki takılıyoruz shajjajajak