• +18
  • En farklı nerede yaptınız

bebek11
Araba
Orman
Büyükadada keşfettiğimiz yerde kapılı bir odada
-18 depo
Avm merdivenleri
Park edilmiş tırların arası
Misafielikte

bebek11 gece kulübünden çikinca açık otoparkta yapmıştık arabalsrın arasında. Mükemmeldi. Birileri geliyor diye bitirememiştik ama 😐

bebek11 eşim hafta sonları oto yıkamacıda çalışıyordu o zaman Nişanlıydık tabi 😂😂
      Neyse bir yer bulamadık yürü gidiyoruz dedi bende iyi bir yere götürecek sandım ana bir baktım oto yıkamacıya soktu beni anahtar kendinde kalıyordu kendi açıyordu dükkanı ben şok lan dedim kamera falan olur çık yok bozuk dedi olanlar oldu ama çok güzeldi ya o heyecanlar artık yok 🥲
      2 yıldır kanki kanki takılıyoruz shajjajajak

Pembepanterr bizde sevgiyken nişanlıyken çok heyecanlı şeyler yapardık ya. Evlenince de bir kaç kaçamağımız oldu bekarkenki gibi değil. Ama kayınvalidemlerle fındık toplarken çiş için yandaki ormana gitmiştik orda yapıverdik çok heyecanlıydı🫠

Elisam2022 randevu iptal oldu ya bebem durmuyor diye babası evdeyken pazar gününe denk getiricem babası bakıcak

yazın denizde erkek arkadaşımla yakınlaştık. Kıyıdan uzakta tabikide.

bebek11 bildiğin su doldurulan çeşme bulduk. Uzun yolda .hahahaha

Eşimle Birlikte sinop’tan yola çıktık Samsun’a giderken araba kullanırken ağzımla boşalttım onu 😀😀Oda beni eliyle boşalttı asdfjjşj sonrasında varınca direk duşa girdik samsunda 1 kaç gün kalınca ordan orduya geçerken arabada cocuklar uyurken bi ormana çektik bide orda yaptık orman yavası misss hahahaha