• +18
  • En farklı nerede yaptınız

bebek11
Araba
Orman
Büyükadada keşfettiğimiz yerde kapılı bir odada
-18 depo
Avm merdivenleri
Park edilmiş tırların arası
Misafielikte

bebek11 gece kulübünden çikinca açık otoparkta yapmıştık arabalsrın arasında. Mükemmeldi. Birileri geliyor diye bitirememiştik ama 😐

bebek11 eşim hafta sonları oto yıkamacıda çalışıyordu o zaman Nişanlıydık tabi 😂😂
      Neyse bir yer bulamadık yürü gidiyoruz dedi bende iyi bir yere götürecek sandım ana bir baktım oto yıkamacıya soktu beni anahtar kendinde kalıyordu kendi açıyordu dükkanı ben şok lan dedim kamera falan olur çık yok bozuk dedi olanlar oldu ama çok güzeldi ya o heyecanlar artık yok 🥲
      2 yıldır kanki kanki takılıyoruz shajjajajak

Pembepanterr bizde sevgiyken nişanlıyken çok heyecanlı şeyler yapardık ya. Evlenince de bir kaç kaçamağımız oldu bekarkenki gibi değil. Ama kayınvalidemlerle fındık toplarken çiş için yandaki ormana gitmiştik orda yapıverdik çok heyecanlıydı🫠

Elisam2022 randevu iptal oldu ya bebem durmuyor diye babası evdeyken pazar gününe denk getiricem babası bakıcak

yazın denizde erkek arkadaşımla yakınlaştık. Kıyıdan uzakta tabikide.

bebek11 bildiğin su doldurulan çeşme bulduk. Uzun yolda .hahahaha

Eşimle Birlikte sinop’tan yola çıktık Samsun’a giderken araba kullanırken ağzımla boşalttım onu 😀😀Oda beni eliyle boşalttı asdfjjşj sonrasında varınca direk duşa girdik samsunda 1 kaç gün kalınca ordan orduya geçerken arabada cocuklar uyurken bi ormana çektik bide orda yaptık orman yavası misss hahahaha

ikibebislianne onlar uyurken tabi kızım 5 oğlum 1bucuk yaşında 😀 arkada yatak yaptım onlara yatırdık bi güzel hgfjdj

Nişanlı iken Dr muayene odasında 🤭🙈 hemde sayısız hastanenin çoğu yerinde ama en güzeli araba ilk orda zevk alıp hissetmiştim boşalmıştım çoktandır yapmamıza rağmen zevk almasını boşalmasını meğer bilmiyormuşum😅🙈 eşim sabahına çiçek gönderdi çalıştığım bölüme boşaldım diye😅

bebek11 benim eşim konuştuğum ilk kişiydi ve evlendik sevgiliyken ilk 2. defa sinemaya gittiğimiz zaman sinemada sevişmiştik sinema salonunda hiç kimse yoktu bizden başka sadece ikimiz vardık sonra şehrin uzak bir bölgesine gider sevişirdik hızımızı alamaz dönüş yolunda trafikte bile öpüşürdük zaten 20 günde bir buluşur her buluştuğumuzda da aynı şeyi yapardık. sonra nişanlandık. nişanlandıktan sonra benim ablamın evine giderdik benim ablam evde yokken. onun ablası evde yokken de onun ablasının evine giderdik daha sık buluşurduk ama yine 15-20 günde bir böyle ablalarımızın evine gider fan fin fon yapardık. Bir keresinde biz konuşmuyorduk nişanlıydık o zaman ben kayınvalidemin evine gitmiştim eşim de evdeydi o zaman ondan sonra bir odaya geçtik güya barışacağız geçtiğimiz odada olanlar oldu hem de herkes evdeyken . eşim ablasına şey dedi biz odaya geçiyoruz kimse gelmesin hani konuşacağız gibisinden sonra işte olanlar oldu. Bir de nişanlıyken bir firmada çalışıyordum firmanın eğitimi için Antalya’ya tatile gitmiştik gittiğimizde otelde eşimle aynı odada kalıyorduk eşleri nişanlıları falan aynı odaya yerleştirdiler ablamlar da gelmişti biz eşimle aynı odada kaldık o zamanlar nişanlıyız 3 gün boyunca odadaydık odadan çıkmıyorduk yani adam akıllı o da çok güzeldi yani aklımdan asla silinmeyecek bir anı olarak kaldı. Ah ne günlerdi asla onun tadı alınmıyor evlenince ama evlendikten sonra da en üst katta oturuyorduk balkonumuz biraz uzaktı yani karşıdan kimse görünmüyordu kimseden de görünmüyorduk yazın balkonda uyuyorduk balkonda yapılanın tadı da çok başkaydı.