Burayı yeni keşfettim hapymom dan geliyorum orda duydum😂 en farklı veya zevk aldığınız ilişki yaşadığınız yer neresi? Bizim fındık toplarken bahçenin yanındaki ormanda, kiraladığmız villanın havuzunda ve defalarca arabada. Hatta çocuğumuz olmuyordu değişiklik olsun diye atladık arabaya çektik ormana evden uzaklaşalım gizli olsun aklımız bebek yapmada olmasın dedik ve ormanda arabada yaptık 😂 ama çocuk olduktan sonra çoookk kısıtlandııı
En farklı nerede yaptınız
bebek11 arabayı kocama teklif ettim bir gören olur diye kabul etmiyor 😆
bebek11 oturma odasında
Cicekliperde haha😂😂😂
Harikasın bebeğim 🤣🤣
Gokkusagim çok kuytu köşe olması lazım ver gecee
bebek11 dün akşam kızımı kayınvalideme bıraktık dışarı çıktık hiç bilmediğimiz bir yer konumdan bakarak gidiyoruz köyde bu yer yollar boş karanlık araba yok köye girdik insan yok her yer köpek gideceğimiz yere gitmek için bir sokak var oraya girmemiz lazım ama kapkaranlık gözükmüyor hiç bişey arabayla girdik dapdar orman içi gibi bi yer altıma sıçtım korkudan dedim hemen geri dönelim burda in cin vardır 🤣 göletin başında fanfinfon yapardık ama o korku yetti bize 🤣
delihatunum fanfinfon yapmak için mi gittiniz oralara geri döndünüz 😂😂
Etipetito teşekkür ederim canım 😂
bebek11 yok aslında oturmaya gittik ama yani kimse olmayınca yapardık 🤣 ama korktuk kaçtık
bebek11 eşimle çok garip yerlerde olmadı. En garibi bizim evde abim yan odadayken olmuştur 😂 bide babasının evindeki banyoda duşta 😂
Ama ondan öncesinde nerde olmuştur diye düşünüyorum 🤔 eski sevgilimin evine erkek atmıştım sonra basılmıştık tabi hızlı zamanlardı 😂 farklı yerlerde elleştiğim öpüştüğüm oldu ama ilişki olmadı
- Düzenlendi
Askokuskom hoay maşallah 18 yaşındayım bu kadar hızlı zamanlarım olmadı olsada bundan sonra kocamla olur😂
bebek11 kaynım ve kayınvalidemin yatağında o kadar ohaa denilecek yerler değil aslında 🤦♀️😂
Annem memlekette düğündeydi biz de farklı bi düğün için annemin yaşadığı şehre gitmiştik annemde en farklısı yani sonra üst kattaki kaynanamın evinde 😅 bide kendi oturma odamız 🤣
- Düzenlendi
bebek11 evimizi yeni tutmuştuk akşamına boş evde yapmıştık ondan önce hep teyzesinde yatardık 🤣 baya heycanlıydı ama en güzeli bi gün ben arkadaşımda kalıcam deyip eşimle beraber bursaya gitmiştik otelde kalmıştık ben uzun zamandır şarap içmemiştim o gece deniz kenarında romantik şarap gecesi geçirip odamıza gitmiştik sadece sevişmiştik çok güzeldi aynısını büyükadaya gidip yine yapmıştık 🥰
bebek11 tatile gittiğimiz otelin balkonunda😂
SelamCanimBenAmcanim böyle şeyler heyecan katıyor ya 😂