Yansngeceler bende cok kaydederim yemek videolari bebegim var ekgida videolari hatta ses olarakta kaydederim reels yaparim, ama beeeen basinca kaydederim, kendi kendine kaydettgini bilmem, o 3 noktayaaa basaaar kaydederim, kendin tlfonundan gir bas baakalim kac tanr video kaydedecen bacim 1 basmayla 10ar 10ar falan kaydetmez, hic basima gelmedi, gelen var mi bilmem fakat oyle birsey olacagini zannetmiyorum, gül gibi karın var senin be adam filtreli boyanmis g.tü gobegi yapilmis duzeltmis karilar ne zevk veriyor anlamiorum, ellenmemis gozunu sende acmis senin helalin yaninda karsinda ona bak karina bak, al oyle kiyafetler karina giydir, karina yaptir sac baş, sana lafim yok bacim sen cok guzelsindir bu erkeklerin doyumsuzlugundan yakinmam, sinirlendim ben dicek bisi bilamiom, he bi de yeminler etmeler falan ben oyle yemin eden adama inanmam, çünkü yalandir erkegin kadini inandirma cabalari çırpınışları,,, insallah esin haklidir ve o videolar kendi kendine kaybolmuştur aranizda bozulmaz..