Yansngeceler allah yardımcın olsun gerçekten:(
Instagram kaydedilenler kısmı
Yansngeceler 1 tane 2 tane olsa acaba dersin ama milyonlarca da olunca düşünmeye bile gerek yok
Eskobar Evet bende bundan bahsediyorum işte . milyonlarca eklediğini kendi söyledi zaten .ama 1 video olan kısmında ben bişey yapmadım diyor yemin billah falan
- Düzenlendi
Yansngeceler üzgünüm ama bir kere yapmıs bir daha yapması zor degil ve yanlıslıkla sadece kadınlar kaydediliyorsa o yanlıslık degildir ,yanlıslık olması için her telden ayrı videolar fotolar olması gerek bir tek kadınlar mı var ?yada diyelim ki nasıl oluyorsa sadece kadınlar kaydediliyor ee basmasan nasıl kaydetsin ?demek ona basıyorsun ki bir tek kadınları kaydediyor..sifresi sende var bunu bile bile kaydetmesi de bana tuhaf gelmiyor cünkü bir kere seni gözden cıkarmıs düşündüğün gibi korkmuyor ki sende affetmişsin bir kere bir daha edersin düşüncesine girmiştir korku çekince yok yani
Yansngeceler aşagı dogru sürüklerken kaydet logosuna tıkladıgım çok oluyo benim
Yansngeceler ee sonuç
Yansngeceler yani bazen geri tuşuna basacak zaman falan yanlışlıkla oluyor ama hep aynı içerik ise çok bilinçli olmuştur.
Yansngeceler eski eski sürümde hiç beğeni atmazdım kimseye aylarca beğeni atmadan kullandım beğenmelerime girdiğimde de hep yabancı cinsellikle alakalı fotoğrafları videoları beğendiğimi gördüm oysa ki sayfalara hiç denk gelmedim bile ama kaydetme konusunda bilmiyorum
Yansngeceler bilmiordum, hay Allah uzuldum gerçekten, bi yuva kolay kurulmuyorda cabuk dagilabiliyor işte umarim duzelir araniz insallah🤲
Rouge kadınlardan başka bişey yok ki bana hiç tuhaf gelmiyor yanlışlıkla kadın kaydetmesi
elifdedimbededim öyle de oluyor bilmiyorum artık öyle mi değil mi
Eskobar Sonuç diyor ki yanlışlıkla gelmiştir göreceğini bile bile niye ekliyim diyo tekrar
nursenapoyrazada Instagram’da o içeriklerinden başka hiçbir şey yok.şaşırmamak gerek.Görümceme gösterdim bunda bişey yok dedi.
Fiskiyiyesice Allah razı olsun cnm inşallah
Yansngeceler çok şükür bugüne kadar yanlışlıkla bir tane video kaydedilene eklemedim. Elim deydi kolum çarptı muhabbeti değilki yanlışlıkla beğendim dese tamam da kaydetmiş. Hususi olarak kaydet tarafını açması ve seçmesi lazım. @Bsrkaya nın da dediği gibi vallahi çarpılacak senin kocan 😂😂 bazı insan modeli hiç çekinmeden çok büyük şeyler için çocuğu üzerine bile yemin edebiliyo o durumdan kurtulmak için
Yansngeceler kocan sürekli o tip içeriklere bakıyo demekki hep çıplak kadınlar var anasayfada ya da keşfette. Benim arama yerimde sürekli kıyafet hayvanlar ve çiçekler var reklamlarda bebek kıyafetleri çıkıyo sürekli bende niye çıplak adam yokk. Arattığı izlediği şeylerle alakalı. İçeriklerin sadece bu tip gönderlerin olması bile başlı başına sorun. 7 24 bu tip şeylere bakıyo demekki instagramda. Eşinize inanmak istiyosunuz bu normal ama inanmamanız sizin yararınıza hep saf salak yerine koyar devam eder
Yansngeceler o zaman kendisi bakıyor ve Kaydediyor. Görümceniz de midesizmiş. Kaldı yaşında evli mi
nursenapoyrazada Evli ve 2 oğlu var