Kızlar selam yumurtlamamın üzerinden bir hafta geçti bat 28 Eylül çok merak ediyorum ilk defa yumurtlama takip ettim çünkü bir yıldır olmadı ve bu ay jel ile birlikte değerlendirdim şuan psikolojik belirtiler yaşıyorum daha doğrusu bir saat önce yaşadım bi anda ama yinede umutlanmak istemiyorum sizlerden fikir istiyorum çok mu erken yada sizin adetiniz gecikmeden hangi belirtiler yaşadınız 🫶🫶🫶

sadbarbie ayy bu forumda bir tuhaf ya bi anda var oluyorlar ya da yok oluyolar 🤣🤣🤣

sadbarbie bence bu kişiden kişiye göre değişen birşey ben 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim eğer adetim gecmeseydi hala farkında olmazdım belkide ama kimi ilk haftasan mide bulantıları yorgunluk falan yaşıyor

dilaraelisa evet işte ama ben umutlanmak ta istemiyorum bilmiyorum bugün hiç yaşamadığım şeyi bir anda yaşayınca acaba dedim bi (şöyle mutfakta yemek yapıyordum ani olarak mideme ağrı girdi çok feci ama ardından bulantı oldu istifra edecektim nerdeyse ardından baş dönmeşs yaşadım ) eminim daha erkendir bu belirti değildir ama yine de insan düşünüyor

dilaraelisa bundan önce kimyasal geçirdiğimde günüm geçtikten sonra belirti yaşadım ama o tutunmadığı içindir belki dedim

sadbarbie ben bata beş gün kala açık pembe leke yani yerleşme kanaması ile şüphelenip erken gebelik ile öğrenmiştim iki gün kala da beta hcg 38’di bence birkaç gün bekleyip erken gebelik testi yapın hakkınızda hayırlısı olsun 🙂

cgdmoyku çok kötü bu şey yaaaa 😁😁😁 kendime aşkında şart koymultum adet gecikmeden test yapmaıcam diye bilmiyorum 😅

sadbarbie herkeste olmuyor zaten demek istediğim varsa regle üç beş gün kala erken gebelik testi ile çıkıyor

sadbarbie bende yumurtlama takibi yaptım testler ile bu ay bekliyorum reglime 7 gün var bugün test yaptım evde vardı negatif çıktı henuz bişey yok 🥲
          Sizde mi test ile takip ettiniz acaba

kanalize keşke olsa amaa evde erken gebelik testi yok eşime de aldırmak istemiyorum sipariş versem zaten adet tarihime yakın oluyor o zman normal kaset test ile de yaparım

nalid evet bende test ile takip ettim ve benim de 7 gün var ☺️ nasılsın peki belirti falan var mı

sadbarbie yaa hangi testleri kullandın nerden aldın peki
              Valla hicbisey yok belirti falan ilk kızımda da böyleydi benim reglim 1 gün geçince öğrenmiştim onuda belirti olmadı
              Umutlanmak istemiyorum hiç ama içimde bir his var olmadı sanki 🥲

nalid Birgebeningünlüğü sayfasından aldım ve gerçekten pat diye o gün çıkardı benim de oldu diye his var ama umutlanmak da istemiyorum eşimin de olmadı diye var çünkü 😅😅😅 karışığız

sadbarbie ikinciye 5.5 aylık gebe biri olarak yazıyorum ikisinde de 3.5 -4 haftalıkken yakaladım kese bile yoktu daha. En birinci memelerimdeki şişmeydi taş gibi olmuşlardı oğlumda harika görünüyorlardı 2 yıl emzirdim hala emerken hamile kaldım sütüm bozuldu ilk oğlum fark etti aslında memeyi bıraktı bunda da şişti memeler ama pörsük halde 😂 ikinci adet olmadım tabi ki üçüncü belirti de aşırı yorgunluk ve uyku isteği . Yani bunlar ilk 1-1.5 aylık belirtiler

sadbarbie ya aslında bu testler insanı strese sokuyo gerçekten ben kızım için 1 yıl uğraştım dedim ki bırak takma olursa olur akışına bırak ne zaman kafadan attım o ay hamile kalmıştım 😊
                    Haberleşelim ya merak ettim çok seni bakalım ne gorcez ay sonu :)
                    Bide o aldığın testin sahibi kadın yardimci oluyor mu gerçekten testleri yaparken

nalid evet kararsız kaldığın da kafan karıştığın da yardımcı oluyor bana geçen ay testlerini boşa kullanma bile demişti adetime falan yakındım düşün bu ayda attım dedi olmuş yumurtlama şöyle yap vs bunlar olabilir falan işte bende takmam kafama aslında ama eşimle sürekli Yanyana olsam çok ayrı kaldık biz 🫶
                      İnşallah güzel haberler verebilirim 🥹🥹🥹🥹