cgdmoyku çok kötü bu şey yaaaa 😁😁😁 kendime aşkında şart koymultum adet gecikmeden test yapmaıcam diye bilmiyorum 😅

sadbarbie herkeste olmuyor zaten demek istediğim varsa regle üç beş gün kala erken gebelik testi ile çıkıyor

sadbarbie bende yumurtlama takibi yaptım testler ile bu ay bekliyorum reglime 7 gün var bugün test yaptım evde vardı negatif çıktı henuz bişey yok 🥲
    Sizde mi test ile takip ettiniz acaba

kanalize keşke olsa amaa evde erken gebelik testi yok eşime de aldırmak istemiyorum sipariş versem zaten adet tarihime yakın oluyor o zman normal kaset test ile de yaparım

nalid evet bende test ile takip ettim ve benim de 7 gün var ☺️ nasılsın peki belirti falan var mı

sadbarbie yaa hangi testleri kullandın nerden aldın peki
        Valla hicbisey yok belirti falan ilk kızımda da böyleydi benim reglim 1 gün geçince öğrenmiştim onuda belirti olmadı
        Umutlanmak istemiyorum hiç ama içimde bir his var olmadı sanki 🥲

nalid Birgebeningünlüğü sayfasından aldım ve gerçekten pat diye o gün çıkardı benim de oldu diye his var ama umutlanmak da istemiyorum eşimin de olmadı diye var çünkü 😅😅😅 karışığız

sadbarbie ikinciye 5.5 aylık gebe biri olarak yazıyorum ikisinde de 3.5 -4 haftalıkken yakaladım kese bile yoktu daha. En birinci memelerimdeki şişmeydi taş gibi olmuşlardı oğlumda harika görünüyorlardı 2 yıl emzirdim hala emerken hamile kaldım sütüm bozuldu ilk oğlum fark etti aslında memeyi bıraktı bunda da şişti memeler ama pörsük halde 😂 ikinci adet olmadım tabi ki üçüncü belirti de aşırı yorgunluk ve uyku isteği . Yani bunlar ilk 1-1.5 aylık belirtiler

sadbarbie ya aslında bu testler insanı strese sokuyo gerçekten ben kızım için 1 yıl uğraştım dedim ki bırak takma olursa olur akışına bırak ne zaman kafadan attım o ay hamile kalmıştım 😊
              Haberleşelim ya merak ettim çok seni bakalım ne gorcez ay sonu :)
              Bide o aldığın testin sahibi kadın yardimci oluyor mu gerçekten testleri yaparken

nalid evet kararsız kaldığın da kafan karıştığın da yardımcı oluyor bana geçen ay testlerini boşa kullanma bile demişti adetime falan yakındım düşün bu ayda attım dedi olmuş yumurtlama şöyle yap vs bunlar olabilir falan işte bende takmam kafama aslında ama eşimle sürekli Yanyana olsam çok ayrı kaldık biz 🫶
                İnşallah güzel haberler verebilirim 🥹🥹🥹🥹

lamiaaa benim göğüslerim ağrımaya başladı ve adetime 8 gün kala başladı normalde bu kadar erken ve bu kadar fazla ağrıtmaz dı bende acaba mı diyorum

sadbarbie merhaba tekrardan son durumunuz nedir var mı belirtiler değişik :)

nalid değişik olarak belim ağrıyor ve bacaklarıma ağrı vuruyor ama fıdık olduğu için maalesef bunu belirti olarak algılayamıyorum baldırlarım ağrıyor adet olacağım zaman gibi heralde

sadbarbie benimde psikolojik heralde bacaklarıma değişik bir ağrı giriyo sürekli canım biseyler istiyo bide sabahları sol kasığıma iğneler batıyo hafif hafif sanki
                        İnşallah olmuştur ya kafaya istemeden çok takıyorum 😔

nalid gel birde bana sor sen çatladım erken gebelik testim yok olsa yaparım en azından yok derim senin kaç gün var bat 🥹🥹🥹

sadbarbie benimde 5 günüm var hala 🥴
                            Ovulasyon testleri ile gebelik testleri gelmişti bana geçen hafta yaptım negatif çıktı sorduğum kadın erken yapmışsın 28 eylul sabahı yap dedi

nalid gebelik testini mi o zman yaptın baya erken yapmışsın hemde 😃😃😃 benim elimde sadece bir tane kaset test var onu da kıyamıyorum adetim geçerse kullanırım 🥹🥹🥹

sadbarbie bende artık yapmicam 3 tane daha var inşallah pozitifi görürüz ikimizde dua edelim birbirimize🥰

nalid inşallah inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah 🤲🤲🤲🫶🫶🫶