lamiaaa benim göğüslerim ağrımaya başladı ve adetime 8 gün kala başladı normalde bu kadar erken ve bu kadar fazla ağrıtmaz dı bende acaba mı diyorum

sadbarbie merhaba tekrardan son durumunuz nedir var mı belirtiler değişik :)

nalid değişik olarak belim ağrıyor ve bacaklarıma ağrı vuruyor ama fıdık olduğu için maalesef bunu belirti olarak algılayamıyorum baldırlarım ağrıyor adet olacağım zaman gibi heralde

sadbarbie benimde psikolojik heralde bacaklarıma değişik bir ağrı giriyo sürekli canım biseyler istiyo bide sabahları sol kasığıma iğneler batıyo hafif hafif sanki
        İnşallah olmuştur ya kafaya istemeden çok takıyorum 😔

nalid gel birde bana sor sen çatladım erken gebelik testim yok olsa yaparım en azından yok derim senin kaç gün var bat 🥹🥹🥹

sadbarbie benimde 5 günüm var hala 🥴
            Ovulasyon testleri ile gebelik testleri gelmişti bana geçen hafta yaptım negatif çıktı sorduğum kadın erken yapmışsın 28 eylul sabahı yap dedi

nalid gebelik testini mi o zman yaptın baya erken yapmışsın hemde 😃😃😃 benim elimde sadece bir tane kaset test var onu da kıyamıyorum adetim geçerse kullanırım 🥹🥹🥹

sadbarbie bende artık yapmicam 3 tane daha var inşallah pozitifi görürüz ikimizde dua edelim birbirimize🥰

nalid inşallah inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah 🤲🤲🤲🫶🫶🫶

sadbarbie benim adetim 3 gun gecikti pekte takmadim cunku benimde 4 yildir olmuyor ve catlatma ignesi kulandim ilk ve sabah test yaptm belirgin ikinci cizgi baya gozukuyor ve benim 1 afta onca bilmiyorum belkide daha once cok halsizlik yorgunluk ve uyku memelerde hasas oldu 😀😀 ve 2 3 gun oldu bel ve kasik agrilari oluyor sanirim hamileyim

sadbarbie merak ediyorum tüp bebek mi deniyorsun yoksa normal yolla mı bebek deniyorsun olmuyor mu sürekli böyle post açıyorsun diye merak ettim üzmek istemedim üzdüysem özür dilerim 😊

Deleted_12 yok üzülmedim ama sürekli açmıyorum karıştırmış olmayasın ilk post ve normal yol ile deniyorum ilk defa yumurtlama takip ettim de paylaşmak istedim

nalid yaa geçmiş olsun canım inşallah Ekim ayında olur benim bat daha gelmedi ama bende adet olcam büyük ihtimalle allh büyük 🥹🥹🥹

Deleted_12 inan bilmiyorum ben bile acaba daha önce ne postu açmıştım diye düşünmeye başladım 🤣🤣🤣🤣