Gebelik belirtileri
sadbarbie kaşıntı yanma enfeksiyon belirtileri ile😂😂 sonra adet geçtikten hemen sonra da bebeğin yerlesmesini hissediyorum resmen🥹 iğne gibi tam rahimin belli bir yeri bir hafta boyunca asiniyor sanki🥹🥹🥹❤️ adet geçtikten sonra çıkıyor belirtiler genelde.
HurremSultan benimde o şekilde şuan ve özellikle sol kasigim sanki bir şeyle deliyorlar bazen gece agrisna kalkıyorum 4 5 gündür ve ama reglm 5 gün var.
HurremSultan inşallah benim ki de öyle olur bilmiyorum pedimi de taktım psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi 😃😃
sadbarbie bu kadar stres yapma yaparsan daha da zor olur. Bir sağlık sorunun yoksa önündeki tek engel strestir👌
Eşime karşı mahçup hissediyorum bugün o kadar booe icim kötü olduki karnımla konuştum ne olur tutun bebeğim diye herkes ekren diyor. Yasin genç diyor vs vs ama yıpranıyorsin eksik hissediyorsun
HurremSultan bilmiyorum en son doktor bi sorun görmedi az derece pcos var dedi
sadbarbie yok bnm kilo problemim var işte. Ya madem senin öle sıkıntın vs yok ya bir abla dedi ban bnde senle paylaşayım ilişki esnasında belinin altına 2 âdet yastık köy dedi bana kafan cujurdaymis gibi olsun dedi birde tuhaf heldi bana ama ne kadar bilmiyorum adetten hemn sonra ilişkiye gir dedi hepnole hamile kalmis