sadbarbie merak ediyorum tüp bebek mi deniyorsun yoksa normal yolla mı bebek deniyorsun olmuyor mu sürekli böyle post açıyorsun diye merak ettim üzmek istemedim üzdüysem özür dilerim 😊

Deleted_12 yok üzülmedim ama sürekli açmıyorum karıştırmış olmayasın ilk post ve normal yol ile deniyorum ilk defa yumurtlama takip ettim de paylaşmak istedim

nalid yaa geçmiş olsun canım inşallah Ekim ayında olur benim bat daha gelmedi ama bende adet olcam büyük ihtimalle allh büyük 🥹🥹🥹

Deleted_12 inan bilmiyorum ben bile acaba daha önce ne postu açmıştım diye düşünmeye başladım 🤣🤣🤣🤣

sadbarbie ama ben hayatım boyunca hiç adet zamanı meme ağrısı yaşamadım o yüzden anormal gelmişti bana

lamiaaa ondan işte bende hep aynı ağrıyı yaşıyorum ve taş gibi falan da değil sadece erken ağrıdı baldırım falan da ağrıyor bunlar adet belirtilerim benim o yüzden umudum kalmadı ☺️☺️

sadbarbie ayy benim de son bir günüm . İlk defa bu ay test yapmadım tuttum kendimi. Meraktan heyecandan ölücem 😂😂

sadbarbie kaşıntı yanma enfeksiyon belirtileri ile😂😂 sonra adet geçtikten hemen sonra da bebeğin yerlesmesini hissediyorum resmen🥹 iğne gibi tam rahimin belli bir yeri bir hafta boyunca asiniyor sanki🥹🥹🥹❤️ adet geçtikten sonra çıkıyor belirtiler genelde.

sadbarbie bende bekliyorum reglme 5 gün var ama bende tüm belirtileri var . Benmde bir yıldır yok çocuk artık patlycam psikolojik mi yoksa bsyler mi oluyor anlamıyorumm son iki aydır sürekli hamilelik belirtim var ve geçen ay olandı bubay gene öle artık usandım

HurremSultan benimde o şekilde şuan ve özellikle sol kasigim sanki bir şeyle deliyorlar bazen gece agrisna kalkıyorum 4 5 gündür ve ama reglm 5 gün var.

cgdmoyku bende yapmadım hiç test meraktan da ölmüyorum çünkü pedimi taktım yatağa geçtim 🤣🤣🤣

HurremSultan inşallah benim ki de öyle olur bilmiyorum pedimi de taktım psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi 😃😃