İburamin zero ?
Fiskiyiyesice Sağolun. Size de çok geçmiş olsun havalar çok kötü o kdr dikkat etmeme rağmen oldu kendimi sucluyorum gece yatarken oda cok sıcak sabaha karsı cok spguk cok dklat ettim yine de oldu
- Düzenlendi
yagmurum Benim kızımda kaç gündür burun akıntısı var burnu tıkalı ama şuanlık doğal yollarla halletmeye çalışıyorum inşallah sonuç alırım iburamin zero soguk algınlığı için miymiş aklımda olsun da her ihtimale karşı en azindan evde bulundurayım geçmiş olsun bu arada
Bihterinannesifirdevs onun için Canım vermiş olmama rağmen gecemiz kolay geçmedi
yagmurum Allah yardımcınız olsun çocukların hasta olması gerçekten anneler için çok kötü ve zor Allah şifasını versin inşallah 🤲
Bihterinannesifirdevs Amin canım çok sağol. 🙏 giçbir çocuk hasta olmasın 🧿🙏❤️
rumi21 Ben üç gün önce eczaneden aldım 56 tlydi. Sağlık ocağı da yazıyor.
yagmurum İlacı açtıktan sonra kullanma süresi 10 gün demişti bize doktorumuz. Sonra etkisini kaybediyor çöpe at demişti. 1 sene önce açmışsınız ilacı SKT geçmese bile etkisi kalmamıştır. Yenisini alın, geçmiş olsun 🙏🏻
napolyonuneltisi Bana doktorumuz buzdolabında muhafaza etmemi, 4 ay kadar bozulmamışsa içirebileceğimi söylemişti. Hatta 4 ayı geçmişse çalkala tortulaşma şekerlenme gibi durumlar olmuyorsa bozulmamıştır yine içirebilirsin diye eklemişti. Antibiyotik için mi size öyle söylenildi acaba. Suyla karışan toz ilaçlar on gün geçince rengi de değişiyor çünkü.
zarifhanim Hayır tüm şuruplar için geçerli. Açıldıktan belli bir süre sonra etkisini yitiriyor. Antibiyotik için söylemedim 😇
napolyonuneltisi Benim buzdolabımda hep ağrı kesici ateş düşürücü bulunur. Doktora sorarak da kullanırım 3 4 aya kadar, hiç bozulduğuna etki göstermediğine şahit olmadım. Zaten ilaç yazacaksa sorar önce örneğin iburamin yazıyorum evinde var mı diye. Bende açalı iki ay olmuşsa söylüyorum kullanabilirsin diyor. Ha sürekli doktora giden kullanıp bitiren atabilir ama ağrı kesici ateş düşürücü gibi şuruplar da bir hastalık sürecinde bitmiyor. Bozulmadan atmaya gerek yok bence.