Kızlar lazersiz olanlar daha doğrusu ağda vs neyle alıyorsanız özel bölgenizi temizleyemediğinizde çekinceniz oluyor mu ilişkide. Bende oluyor ya🙄

eylulunk annem kuafor kimileri duzenli gitmiyir orman gibi gelen mi dersin,afedersin taharetlenmeyen mi kimisi adetliyken yani duzenli ve temiz gidin ozeti😄ayda bir ideal

eylulunk jiletle alıyordum hamileyim karnım büyümeye başladığından beri ayda bir ağdaya gidiyorum. kıllar üç hafta sonra çıkmaya başlıyor bir hafta da ben uzatıyorum ağdaya gelsin diye yoksa alınmıyor yani bir ay ideal oluyor o bir haftada da eğer isterse dokundurmuyorum doggyde vs ben tutup içime alıyorum ki eline kıl gelmesin 😂 hiç problem olmadı şimdiye kadar insanlık halidir bizde kıl var da onlarda yok mu yeri gelince maymun gibi geziyorlar🤷🏼‍♀️

eylulunk hiçte çekinmem kocam o benim niye çekinecekmişim bende kıl varda onda yokmu sanki. İlk evlendigimiz zamanlar jiletle alıyordum kızıl doğduktan 1 yıl sonra ağdaya döndüm 4 sene olucak ağdaya döneli ayda bir yada 5 haftada bir çağırıyorum kuaförümü geliyo tertemiz yapıp gidiyo

Çekinmem hiç. Kıllar bi anda uzamiyor ki sonuçta yavas yavas uzuyor. Hep temiz olacak dersen 2 güne bir jilet yapmak lazım. O da kılları gürleştiriyor bence. Ayda 1 ağda yapıyorum. 20 günden sonra biraz göze çarpmaya başlıyor ama eşim sıkıntı etmiyor zaten

eylulunk jiletle kendim alıyorum. Kuaförleri hijyenik bulmuyorum açıkçası eldiven bile taksalar başkasının benim genital bölgemi temizlemesine izin vermem mikrop falan kapabilir insan. Evde de kendim genital bölgeme ağda yapamadığıma göre jiletle hallediyorum başından beri

eylulunk ağda ile alıyorum adetim 1 hafta sürüyor o ara uzuyor bittiği gibi alıyorum sonra temiz 5 yıllık evliyim eşim daha kıllı görmemiştir çekinmekten ziyade temiz olmadan ilişki olmaz diye kendimi şartlamışım

yagmurum Aynen öyle. Gönül isterdi ki lazerle pürüzsüz olmayı ama küçük bebeğim var onunla markete bile gidemiyorum ağlıyor lazere Gidemem Belki biraz büyür sonra

Malesef bende jiletle. Bebek küçük durmuyor kendi tüm vücut ağdamı yapardım şimdi lazere vakit de nakit yok. 😐

eylulunk tüm vücut ağda yapıyorum kendime ayda bir hiç de cekinmem sonuçta bir uzama suresi var alınacak kıvama gelince kekiline kekiline vuruyorum agdayi 🤣🤣🤣

eylulunk uzun süredir kendim ağda yapıyorum aynanın karşısında çok rahat ettim hamileyken de son zamana kadar hep ağdayı kendim yaptım sezeryan oldum 3 ay oluyor ne yazık ki jiletle alıyorum korktuğun için ama bir cesaret edip alıcam. Eşim hiç tüylü görmedi özel bölgemi. Hatta kendisi diyor biraz izin ver vücuduna alma ama ben çocukluktan beri alışmışım. Bekarken de eldivenle alıyordum o kadar rahattım ki çok uzun sürüyordu çıkması be aşırı azdı

eylulunk lazere gidiyordum ama yer uzak olunca sürekli gidemedim ve uzuyordu bende rahatsız oldum sürekli öyle durmaktan jilete döndüm her duşta genelde jiletle alıyorum eşim rahatsız olmuyor ama öyle olunca rahat hareket edemiyoruz 🙂

Nurtrhnx1 malesef oyle insanlarimiz var benim annem yapiyor agdami cocuk olduktan sonra yapamadim acikcasi kendim alismsitim hep hamileligimin son zamanlarina kadar kendim yaptim annem bile olsa her zaman dusumu alip temizligime dikkat edip oyle yaptirdim

demka bende oyleyim 5,5 yil oldu evleneli atiyorum adet bitti gidemedim kbkma bu sekilde olmaz ben sana bu sekilde cikmak istemem diyorum saygi ya o kadarda oda ayni sekil dikkat ederiz

sadece08 Evet ya ben olsam çok utanırdım🙊. Temizlik çok önemli gerçekten. Benim yengemde güzellik salonunda çalışıyordu, bi müşterisi varmış kızda nasıl güzel su gibi, sap sarı saçlar mas mavi gözler Bi bakımlı Bi bakımlı yengem hayran kalmıştı. 😁 sonra ağda için odaya geçmişlerdi kız *m Bi açmıştı affedersin saç gibi uzamış kılar 🤧😁 Bazıları sadece dış görünüe bakım veriyorlar iç kısım felakettt😂