belladonna hahahaha ama öyleyim valla🤣🤣🤣 türk hava yollarına bağladık beraber uçuyoruz 🤣
(Linçlemeyin lütfen) cilve yapmasını biliyorum
dln utanıyor musun yoksa 🙂 cilve yapmasinı biliyormuşsun. Bence ilk başta eşin koltukta otururken sen de yanına git otur, ama dekolteli giyin ve parfüm felan da sık. Güzel kok yani. Saçlarını aç ama dağınık olmasın. Sonra eşine dokunmaya başla nazikce, önce koluna ,sonra omuzlarına felan. Sonra hafiften sarıl ve öp yanağından, eşin sana dönüp baktığında hemen dudaktan hızlı bir şekilde öp bırak. 😁😅 kaçamaklı öpüşler yani. Sonra yavaş yavaş eşinin göğsüne dokun, elini aşağıya doğru kaydırarak orasına dokun okşa felan 😁 zaten tahrik olacaktır. Seni kucaklayıp yatağa götürür 😂😂
Zaten ilk adımı attıktan sonra hep sen gitmek isteyeceksin emil ol, adamın tepesinden inmezsin bir süre sonra 😅😂 eşinin önünden kalçanı sallayarak geç, peşinden gelir zaten 😅🤣
Sedaa Kız sende ne cevherler varmış da bize göstermiyormuşsun😉😀
Yasak_elma bende daha neler var neler 😂 erkekler dokunmayı, ilgiyi severler. 😂 ve en önemlisi güler yüz, eşinin yanında hep pozitif, hep güleryüzlü olacaksın. 😊
Susunbebekuyuyo burdan öncede azgindim burdan sonra eşim artık sinirleniyo nerdeyse azgın sapık abaza diyor zisjsj
Sedaa Ooo maşallah maşallah sedaa👍✔
Yasak_elma kanka zeytin yağı da olmaz ama ya 😵💫😵💫
HurremSultan Neden olmasın en güzeli zeytin yağ bebe yağımı olacaktı illa kanka zeytin yağın yanında bebe yağda neymiş😌
Yasak_elma kokuyor ya 🤧 ben kokusundan zevk alamam ogg ben kuru kuru da masaj severim hiç gerek yok yağa maga gsvzkzxksbx
- Düzenlendi
HurremSultan Ben severim kokusunuda kendisinide cilde zeytinyag kadar iyi gelen bisey varmı o kimyasalların yanında😏Bizdeki hemde hakiki kayınbabam didimden getirdi tanıdığının zeytinyag üretim yerleri var kayınbabama vermiş iki bidonda bana verdi sagolsun😊Kızımın masajlarınada kullandım bebekliginden bu yana kadar👌Eşimle masaj yapacagımız zaman birbirimize kullanıyoruz😋😋ben yağsız masaj sevmiyorum kuru kuru zevk vermiyor
Yasak_elma aşkım bende ki de hakiki zeytinyağı ama malesef kokusu bize ağır geliyor 😵💫😵💫 biz masajı masaj aleti ile yaoiyoruz🫠😉😁😁😁
HurremSultan Siz alet edevat sevenlerdensiniz.biz elle seviyoruz kuzum ten tene değecek masaj yaparken eller oralara kayacak😉😁
dln ben direk 😀elimi atıyorum dikiyorum hahahha
Yasak_elma sex masajını. Ben hiç yapmam😂😂😂 kocam solsun istemez bende zorlamam gzlwkhsudb o bana öpücüklu mopucuklu yapar genelde 😜 e zeytinyağının ne işi var bize gelmez😂
canım direkt eve geldiğinde de başlatabilirsin bunu ya da gece uyuyosunuz arkası dönük adamın tut 🍌 😂 bak bakayım nasıl cilve oluyormuş kulağına fısılda özledim seni falan diye yaparken de inle yap beni çok iyi boşalıcam devam et gibi konuş adam uçsun evin içinde de dekolteli şeyler giy iş yaparken önünde domal ya da göğüslerini sarılırken sürt falan 🫢🫢 güzel kok salın önünde
Yasak_elma zeytinyağıda güreşe çıkacak pehlivan gibi olmaz mı ya benim aklıma o gelir valla moda giremem 😂😂😂
nks Zaten gel güreselim pehlivanım diyorum kocamada 😂😂