• Muhabbet
  • Annemle nişanlım birbirini sevmiyor

dilantk Bir gun o ask bitiyor. Ve zamaninda keske evlenmeseydim, aileme bu saygisizligi yapmasina izin vermeseydim demek istemiyorsan daha evlenmeden seni secim yapmaya zorlayan bu insandan uzak dur. Herkes yerini bilmeli

dilantk canım benimkiler de evlenmemi istemiyordu hep erken erken diyordu kendilerini düşündükleri için . Evde hersey benim üzerindeydi çünkü . Bence nişanlından eminsen kimseyi takma . Bak bence nisanlinda çok düzgün konuşmuş . İki tarafında ailesi bu kadar müdahale etmemeli

Benden bir abla sözü yasamis gormus olarak simdi aileni istemiyorsa ilerde hic istmez aileni sec aile onaylamadigi biriule olmak cok zor inanki annelik ic gudusu bildigi var anneler hisseder bu olmaz baskasi olur yeterki anlasabildigin biri olsun ilerde cok zorluk cekersin esin cok baskin anladigm kadariyla

Askokuskom benim annemde herşeyi damat yapsın dedi ben izin vermedim kusura bakmasın öyle bı dünya yok bence hayatım boyunca borç mu odücektim , ben isteme sırasında çok gerildim ağladım kayınpederim dayanamadı tamm dedi , bide bana annemin arkadaşları patronu falan para takmışlar anneme vermişler kızına verirsin diye annemde vermedi bana bende bunu evlenince öğrendim, daha sonra kaynanamın benim avcuma koyduğu çeyreğide tuttu annem aldı utanmadan, ben o heyecanla unuttum istemeye , bide düğünde anneannem çeyrek taktı bana benim ailemden kimse bana bişey takmadı 5 TL bile bı tek anneannem taktı, düğünden 1 hafta sonra annem o altını benden utanmadan istedi , yaa daha çok şey var o yüzden anneme karşı biraz kuruluyum , haaa bide annemin tefeciye borcu vardı, isteme günümde o adamı çağırdı başlık parası istemesi için ne rezillik dimi

dilantk yok annene öyle deme zaten , ben bu adamı seviyorum mutlu olucam bende kendi ailemi kuruyorum artık diceksin ters bişey derse benim mutluluğum senin için önemli değil mi de , aynı şekilde nişanlınla da konuş annem o benim üzülüyor onun yanından gidicem diye de , biraz daha sakin olmasını söyle evlendiğinizde size karısmıcagini söyle

Gidiyorum yanına nişanlımın konuşmaya, inşallah ters tepmez istenmediğini düşündüğü için çok gergin.. bana dua edin sevdiğime de kavuşayım kimse kırılmadan üzülmeden. Artık çok yoruldum çünkü.

dilantk kimseye bu zamana kadar böyle cümle kurmadım ama bütün yorumları okudum ona istinaden sana umarım ayrılırsınız diyorum çünkü alkol ve sinirli agrasif bi adamla olmaz kendine yazık edersin şuan aşıksın evlendiniz alkol aldı hergün evde içti sen istemedin içmesini tartıştınız herhangi bi sebepten sana vurdu şiddet uyguladı psikolojik veya fiziksel farketmez bunları yapabilir ilerde. Sinirli ve agresif insandan uzak dur en iyisi. He bide çocuğunuz olucak sen evde tek başına çocukla o hergün köşesinde içiyor aşk kalmıyor sevgi köreliyor saygı bitiyor. Seni bi kardeş gibi gördüğüm için hepsini yazdım bizzat şahit olduğum şeyler. Alkol varsa sen orda olma.

dilantk tabiki karar senin kararin ama, bugün annenle babanla oturup sohbet etmeyen, onları sevmeyen adam , yarın evlenince onlara gitmene, görmeme müsade etmez. Sana da saygısızca davranır. Çok iyi düşün…

Yazılabilicek her şeyi yazmışlar ama ben biliyorum ki sen bu halde her şeye rağmen evleneceksin senden tek ricam tek başına otur ve evlendikten sonra neler olabilir bunu düşün iyiyi de kötüyü de ölç biç yine de evlenmek istiyorsan bu zaten senin kararın annende zaten geri çekilmiş ama bir anne kızı evlenecek diye ancak mutluluktan ağlamalı ya annen senin aşktan, toyluktan göremediğin geleceğini görüyorsa…

Askokuskom vallahi öyle, 3 oğlan evlendirdi annem kız tarafı bişey istese laf ederdi , mesela normalde gelinliği erkek tarafı damatlığı kız tarafı alır dimi , benim annem yok öyle bişey diyodu benim eşime, halbuki 3 abimde de damatlığı hep kız tarafına aldırdı, yüzük de aynı şekildeydi bana gelince her şeyi erkek tarafı yapsın olmuştu , yani bize gelince dilleri çözüldü bunların 😂 ama hakkından geliyorum şuan annemin keşke o zaman da şuanki aklım olsaydı anneme neler neler derdim de işte..

Edo yok bacım anlamayacak dayak yeyip kocamdır diyecek olmadı anneme rest çektim dinlemedim hangi yüzle dönerim gidemem bir yere diyecek. Ailesi yasaklancak gidemezsin gelemezler diyecek ama haklı zamanında hep karşı çıktılar diyecek nişanlıyken annemle oturup 2 muhabbet etmeye çalışmadı saygısız davrandı sevdirmek için değil sövdürmek için herşeyi yaptı demeyecek çünkü çok aşık. Sanıyo ki o adam da onun için herşeyi yapacak kadar aşık hiç üzmeyecek prenses gibi davranacak 😂 bu son kısmı yazarken bana bi gülme geldi. Bu adam bu kızı hayattan soğutup ölsem de kurtulsam dedirtir birkaç yıla kalmaz buraya bunu yazıyorum. Ama yok hanım kızımız bu kadar insanın tecrübesini görmezden gelmek istiyo. Kendisi bilir. Kurtarılmak istemeyene ne yapsan boş. Kimi katiline aşık oluyo bile bile öldürülene kadar yanında duruyo

• Edo bunu beğendi.

dilantk anneni şimdi dinlemezsen ileri zamanlarda olur da pişman olursa annen ben demiştim diyecektir tabi umarım böyle bir şey olmaz ama insanlık hali. aceleci olma anneni dinle derim. Evlenme dememiş ki biraz zaman tanı demiş.