Nurtrhnx1 biseksüel aslında 😄 ucanı kaçanı 🤢😄😄
karanlık yol… bölüm 10 👨❤️💋👨
Yasak_elma lezbiyenler dusunuyorda erkekler neden dusunmesin :))) selin cigercide erkek baktıgın zaman cinsiyet degıstırmıs ama erkek sonuçta:)
TombulHatun aaa gecmıs olsun üşüttümü neyi var
TombulHatun cold mixlerinizi şimdiden alın burun için :) bu kış çetın gececuukkk:)
bitterdelisi24 Üşütmüş malesef ya Annemdeyiz bu hafta annem bilememiş bizimki istiyo diye her gün bir dondurma yedirmiş azcık murnumuz akıyo balgamı var gündüzleri iyi de gece kötü oluyo dün gece aklıma geldi senin bana dediğin soğan karanfili yaptım daha rahat uyudu
bitterdelisi24 ben ne zaman birine bizim kız kolay kolay hasta olmuyo desem çocuk hasta oluyo :) Sanırım bu kış kızı kayınvalideme bırakmayacağm sen gel diyeceğim sabahn ayaznda çocuğu sıcak yataktan çıkarmamak için
bitterdelisi24 😂😂🤦🏻♂️
TombulHatun yakınmı eviniz? parayla mı bakıyo kaynanan
bitterdelisi24 aman amann neler oluyor böyle iğrenç düşünceler ama merak ediyoruz kız geç kalma merakta koyuverme bizi😉
bitterdelisi24 yakın yakın 5 dk mesafe yok canm parayla bakmıyor asla almıyor bende aylık 1000 TL veriyorum onu bile almıyor da kavga dövüş veriyorum evine alışveriş yapıyorm onada kaynımlar kızıyor alma diye
bitterdelisi24 Zaten herkes çığırından çıktı simdi cinsiyet değistiren çok malesf.En sıradan basit insanlar bile cinsiyet değiştiriyor🤦♀️Başımıza taş yağacak az kaldı🤦♀️
Yasak_elma allah sonumuzu hayır etsin. benim ki
hikaye cok ciddiye almadan yazacagım :)
bitterdelisi24 Aynen aynen sen devamke👍
Hikaye nerdeee😭
bitterdelisi24 ins cnm ya 😂😂😂
bitterdelisi24 Bitter hikayenin devamı nerdee😥
Yasak_elma Aşkim. @bitterdelisi24 spor ve diyet mesasisinde😂😂😂
Yasak_elma Döveceksiniz en son beni vallahi hikaye diye😀😀😀😀😀
aykirikadin Ha ha ha üstüme gelmeyin lütfen🥹🥹🥹😀