• Muhabbet
  • karanlık yol… bölüm 10 👨‍❤️‍💋‍👨

Yasak_elma lezbiyenler dusunuyorda erkekler neden dusunmesin :))) selin cigercide erkek baktıgın zaman cinsiyet degıstırmıs ama erkek sonuçta:)

bitterdelisi24 Üşütmüş malesef ya Annemdeyiz bu hafta annem bilememiş bizimki istiyo diye her gün bir dondurma yedirmiş azcık murnumuz akıyo balgamı var gündüzleri iyi de gece kötü oluyo dün gece aklıma geldi senin bana dediğin soğan karanfili yaptım daha rahat uyudu

bitterdelisi24 ben ne zaman birine bizim kız kolay kolay hasta olmuyo desem çocuk hasta oluyo :) Sanırım bu kış kızı kayınvalideme bırakmayacağm sen gel diyeceğim sabahn ayaznda çocuğu sıcak yataktan çıkarmamak için

bitterdelisi24 aman amann neler oluyor böyle iğrenç düşünceler ama merak ediyoruz kız geç kalma merakta koyuverme bizi😉

bitterdelisi24 yakın yakın 5 dk mesafe yok canm parayla bakmıyor asla almıyor bende aylık 1000 TL veriyorum onu bile almıyor da kavga dövüş veriyorum evine alışveriş yapıyorm onada kaynımlar kızıyor alma diye

bitterdelisi24 Zaten herkes çığırından çıktı simdi cinsiyet değistiren çok malesf.En sıradan basit insanlar bile cinsiyet değiştiriyor🤦‍♀️Başımıza taş yağacak az kaldı🤦‍♀️

6 gün sonra
        14 gün sonra
        bir ay sonra