bitterdelisi24 Ama bu olamazzz.
Selim = GAYY💀
karanlık yol… bölüm 10 👨❤️💋👨
bitterdelisi24 Kıız iğrenç ama güzel ilerliyorsun ilk defa gay hikayesi okuyorum ve devrelerim yandı😯Gözlerinde kaybolmak,ellerini dudaklarında gezdirmek,becermek falan bi erkek bi erkeğe nasıl böyle düşünebilir🤮🤢🤧
bitterdelisi24 biz de bütün gece uyumadan hasta bebeyle hikaye okuyalım 😂😂
TombulHatun Kıyamam kuzum ya neyi var boncugumun😥
Gay hikayesi en sevdiğim sgdjshsj
Yasak_elma grip olmuş teyzesi kızımın demesiyle murnu akıyo 🙂
TombulHatun Yerim onu ben ponçikya😍😘 tek büyük hastalığı grip olsun.Çok geçmiş olsun canım inşallah daha sonra ateş yapmaz
bitterdelisi24 bekliyorusss
Yasak_elma Sağol canım, sabaha karşı bi ateşi çıktı çok şükür ilaçsız duşla düştü daha çıkmadı inşallah çıkmaz,
- Düzenlendi
TombulHatun Ateş çok kötü benim kızda iki hafta önce çok ateşlendi.Ben normal atestir dedim kemdim düşurdüm hep.Aksamları dahada alevleniyordu gece 40 derece oldu hemen acile koştuk ağır boğaz enfeksiyonu geciroyormuş hemen kan tahlili idrar tahlilide yapıldı cok şükür onlar temiz cıktı.Ağzı dili diş etleri komle yaraydı yavrumun😥Antibiyotikle bile zar zor gecirdik hiçbisey yiyemedi gecene kadar.Doktor vitamin cinko kaybı olmasın diye onlardanda yazdı sağolsun.Şimdi iyiyiz elhamdülillah allah birdaha ne bize ne bi başka çocuğa yaşadıklarımızı yaşatmasın hiçbirzaman.İlk daha çocuklarımdan biri böyle hastalandı ilk defa 40 derece ateş gördüm ben.Ateş ölcer resmen kıpkırmızı oldu çok ağladım o ağladıkca icim parçalandı eridi resmen cocuğum hiçbişey yiyemedi günlerce
Nurtrhnx1 biseksüel aslında 😄 ucanı kaçanı 🤢😄😄
Yasak_elma lezbiyenler dusunuyorda erkekler neden dusunmesin :))) selin cigercide erkek baktıgın zaman cinsiyet degıstırmıs ama erkek sonuçta:)
TombulHatun aaa gecmıs olsun üşüttümü neyi var
TombulHatun cold mixlerinizi şimdiden alın burun için :) bu kış çetın gececuukkk:)
bitterdelisi24 Üşütmüş malesef ya Annemdeyiz bu hafta annem bilememiş bizimki istiyo diye her gün bir dondurma yedirmiş azcık murnumuz akıyo balgamı var gündüzleri iyi de gece kötü oluyo dün gece aklıma geldi senin bana dediğin soğan karanfili yaptım daha rahat uyudu
bitterdelisi24 ben ne zaman birine bizim kız kolay kolay hasta olmuyo desem çocuk hasta oluyo :) Sanırım bu kış kızı kayınvalideme bırakmayacağm sen gel diyeceğim sabahn ayaznda çocuğu sıcak yataktan çıkarmamak için
bitterdelisi24 😂😂🤦🏻♂️
TombulHatun yakınmı eviniz? parayla mı bakıyo kaynanan
bitterdelisi24 aman amann neler oluyor böyle iğrenç düşünceler ama merak ediyoruz kız geç kalma merakta koyuverme bizi😉
bitterdelisi24 yakın yakın 5 dk mesafe yok canm parayla bakmıyor asla almıyor bende aylık 1000 TL veriyorum onu bile almıyor da kavga dövüş veriyorum evine alışveriş yapıyorm onada kaynımlar kızıyor alma diye