zehirlisarmasik alışkanlık ve yaşın verdiği birsey olabilir ama sen yine farklı pozisyonlar denemeye devam et daha yeni evli sayılırsınız zamanla birbirinizi daha da kesfedersiniz canım benim her alışkanlık aynı kalmıyor çünkü
Eşim..
zehirlisarmasik biraz başardım sayılır buradan öğrenecek çok şey var 😅 ne yapalım cinsellik evliliğin yüzde 80 inini kaplıyor
sblcannn evet kesinlikle önemli bisey sen devam et başarırsın bence😍
Bence sekste çoğu is kadinda bitiyor. Mesela degisik fantezi kiyafetler giyip hafif müzik eşliğinde bi kucak dansı yap. Sonrasinda hic acele etmeden hatta alkol alıyorsanız aralarda 1er yudum alkol ile birlikte on sevisme. Sonra yavastan pozisyonlara gec, bazı erkekler yönetilmeyi sever. Bunu yapalım mı değil de hadi şuna geçelim de, ya da pozisyon değiştir de direkt değiştir onun cevabını beklemeden
Elisam2022 biz alkol kullanmıyoruz mesela ben nargile aldırdım. Onunla arada fantazi yapıyoruz 😜🔥 dumanı o çekiyor ben ağzından çekiyorum mesela😉😛 hem öpüşüyoruz hem ciğerler bayram😂😂😂
HurremSultan Uuu o da çok güzelmiş bak ama benimki nargile içmez hayatta. Sigara var onu da ben içmiyorum emziriyorum. Emzirirken her şeyden mahrum kaldık valla 🥲
Elisam2022 bende emziriyorum sadece bir iki fırt işte hahhah birde sürekli yapmıyoruz arada tadı damağımızda kalıyor o yüzden. Ama Cook zevkli bak dene muhakkak ikna et kocani😁
HurremSultan Hayatında hiç içmemiş asla da içmez. Ben bayılırım ama ağzıma siciyor her konu açtığımda sgsj
Elisam2022 tatlım yine olmuyor işte tamm senin dediğin gibi yapıyoruz da hep sen yaptigini düşün mesela sen hiç arzulanmak istemezmisin birden kocam gelsin yataga atsın vs sevmezmisn istemezmisin ben ondan mahrumum mesela olan da zaten benim zorumda 😂😂😂
zeynepsu iş sadece kadında bitmiyor asla. Bej evlenmeden önce hep bu kadınlar da kocasının aklını alamiyormu vs diye düşünürdüm. Ama o işler öyle göründüğü gibi değil melasef. Evet kadının cilvesi isvesi çok çok önemli hatta en büyük etken o. Temiz olması hoş kokmasi narin kirilgan olması hatta eşine güçlü hissettirmesi ezmemesi vs. Ama şöyle düşün bunların hepsini yapmana rağmen seni hor gören sana ne yatakta ne de ikili ilişkinizde değer vermeyen birisi. Böyle hayat devam eder mi? Bu kadın buna ne kadar dayanmak zorunda? Kadının kadın gibi hissetmeye ihtiyacı yok mu ? Kadınların ruhu doymadiktan sonra o evlilikten ne anlarım ki? Ben alırım bir dildo keyfime bakarım o zaman. Neden evliyim ki? Erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek vesselam
zeynepsu Eh tüm bunlara rağmen de erkek istemiyorsa zaten bu işte bir sorun var demektir. Öncelikle sağlık olarak, sonrasinda masturbasyon yapıp yapmadığına emin olmak, sonrası aldatmaya kadar gider. Erkek yaradılış gereği boşalmak zorunda yani, isteği ile olmuyorsa bu istem dışı ruyalanma olarak meydana geliyor belli bir süre sonra. Sadece seks olarak değil normal günlük hayatta davranışları nasıl?
Elisam2022 mükemmel diyebilirim bir dediğim 2 olmaz hafta boyu yemek as temizlik olmasın sesi çıkmaz dışardan alır gelir kadın tutar vs yani o tarafı istenilen koca ama ama işte cnm eminim aldatma cart curt yok hep yanımda işten çıkar çıkmaz evde telefon hep yanımda ama gel gör sıkıntı vae işte
HurremSultan ahh keşke tanışma imkanımız olsa görürdün beni canm güzelim bakımlı alimliyim istersen özel de. Resimde atarım sıkıntı yok yani emin ol cilve işve var herşey var yaparım
Elisam2022 zaten içim öldü 3 yılda daha ne kadar dayanırım bilmiyorum sadece ona teklif edeceğim bişey var aynı evde yaşayalım kızımız buyuyene kadar ayrı kalalım arkadaş gibi diyeceğim artık o evredeyim buda sırf kızım için onun baba sevgisinden mahrum olmasını istemiyorum sadece yoksa içimde gram sevgi aşk şehvet yok kalmadı yani biktim yildim
zeynepsu askimmm keşke hersey herzaman bizim elimizde olsa keşke. İnsana bazen hakkettiği düşmüyor ne yaparsın. Bir yönden iyi olan muhakkak öbür yönden kötü oluyor. Kim 4 4 lik kiiii ama ilişkide ikili iliskide ozlelikleee kadın arzulanmadigini hissederse o evde huzur asla olmuyor. Hoe bir gerginlik hep bir huzursuzluk muhakkak oluyor
HurremSultan bizde durum o malesef hani dunyalari önüme sermesin sadece azda olsa istediğim olsun aman kizlar bosverin beni yaa sonum yok belli de napiyim işte