Esiimm 😡
- Düzenlendi
Bsrkaya Videsunu çek sonra izlet sonrada yatağını ayır ve bu huyunu bırakana kadar seninle asla yatamayacağım çok rahatsız oluyorum de.Ay çok sinir bozucu gercekten😠Benim eşim sürekli döner surekli hareket halindedir uykusunda.Uykumun en kaymaklı en ağır halinde ya gelir elini güm diye üstüme koyar ya gelir arkadan dayar yada sürekli dönduğu için yatak sallanır deprem oluyor diye korkarak uyanırım yada rüyamda deprem olduğunu görürüm o sallantıya🤭Kız bide yorgun olduğu zaman horluyor allahım bütün gece tavana bakarak sabah ediyorum😠Zaten iki çocuk beni bütün gün yoruyor.Oğlanı okula götur getir kızla ilgilen birde atak haftasındamıdır yoksa 2 yaş sendromundamıdır nedir sürekli huysuz huzursuz parkta bile ağlanyan bi çocuk öldürüyor beni🤦♀️Gece olsada yatsam uyusam diyorum bütün gün gecenin hayalini kuruyorum gecede eşim terör estiriyor😕
Yasak_elma haahh işte tam beni anlattin 🙈 kız biz ne zamann dinlenicez 🥴 şuan var ya salak gibiyim hiç uyuyamadım kiiii 😂 bildiğin bütün kahveleri içsem anca ayilirim heraldee yok yaa iki kişi yatmak mantık işi değilmiş yaaa 😂😂
Yasak_elma huy diyorsunda adam.bunu bilincli yapmiyorki uyku halinde hepimiz davranislarimizi kontrol edebiliyor musuz hayir tabiki en fazla rahatsizligi varsa bunun tedavisini olabilir
Eşimde gece ya horlar, ya güler, ya da ııı diye değişik sesler çıkarır. Nedir bu kocalardan çektiğimiz yetoooooooyaaaaa 😤
Bsrkaya bilemedim ya hic bilgim yok ama ben gece erekte olmalarını falan duymuştum sabah zaten olmayan erkek yoktur bu da idrar ihtiyacından ama gece genel olarak erkeklere oluyormus nedenini bilmiyorum benim eşimde uykum yoksa bile onunla yataga girmek zorundayım kafasını sacıma omzuma gömer koklar uykuya dalana kadar uyuduktan sonra kacıyorum gece uykumun en güzel yerinde birden sarılır öper öpme öyle romantik opme degil şaak diye uyanıyorum bunlar ilk baslarda ay cok tatlı duygusu veriyor ama sonra öyle olmuyor işte keske herkes tek uyusa 🥲
Bsrkaya bı doktora mı gitseniz acaba yaa bı kaç videodan sonra videolarla birlikte gidin doktora bak nefesini de tutuyormuş bu biraz tehlikeli geldi bana , ama hergun ereksiyon olması acayip tuhaf geldi 😂😂
Bsrkaya yani dediöim gibi benim eşim de konuşuyo falan uykusunda sabah bak bunları anlatdın diyorum hatta aff edrsin gelip beni elleştiryo uykusunda sabah diyom böyle oldu diyo yok be saçmalama uyurken nasıl yapim diyo😂😂 ama her gece de uykusunda öyle şeyler görmesi normal değil bence işinin olur yani arada hani bişeyler görürsün falan ama her gece de normal değil yani
Bsrkaya bende o durumlardan muzdaribiimm🙄 ben en ufak tıkırtıya uyanan insanım ve uyandıgım zaman bitti yani 2 3 saat uyuyamam.. eşimde saolsun sayıklar konusur sağa döner sola döner ve hava 40 derece bile olsa bana koala gibi yapışmadan yatmaz🤦♀️ bende özellikle son 3 4 aydır iyice irite olmaya başladım bu durumdan ama napayım uyandırıyorum yatamıyorum bak sarılma etme felan diyorum uykuya dalınca yine aynısını yapıyor.. ama senin kocanın erekte olup inlemesini anlamadım öyle bisey daha önce görmedim eşimde felan.. sabahları erekte durumu oluyormus ama bunu internettede okumustum ama geceleri hiç görmedim duymadım.. allah yardım etsin bize ne diyim🤦♀️🥲
Yetoooooooyaaaaa istee benimde ııı diye çıkarıyor inliyor dediğim oo 😂 sinir oluyorum
- Düzenlendi
Rouge Vallahi yaa onu diyorum evlilikte iki kişi yatmak mantık işi değilmis 🤭 istee ben gece erekte olmalarına alısamadimm böyle yanımda sürekli kalkan şey var gece erektesi olduğu için aşırı sinir bozucu değil mi yaa. 🥴 sabah kalkan şey görmek gece kalkan şey görmek çok rahatsız ediyor beniii sürekli eliyle bastırıyor onu olmamak için çok sinir bozucuu 😒 opmeleri de varr uyurken bizde de öpmesi mopmesi oluyor. Ama ben bu yanımda erkek yatmasına alısamadım yaaa. 🤦🏻♀️
Ask_hosmus yaa benim ki sesli uyuyor cisi gelse de ııı diye sess çıkarıyor. Vallahii bende anlamadim. Sorunlu yatıyor yaa acayip sorunlu yatıyor. Nefesini tutuyor. Bı 10 dakika gelmiyor aha dedim adam öldü sonra bir nefes veriyor yüksek sesleee aha dedim geldiiii kız çok tuhaf uyuyorrrr adamı seyretmekten ben uyuyamıyorum 😂
- Düzenlendi
Bsrkaya Kanka japonlarmı çinlilermi ne ayrı yatiyorlarmış çiftler ve en sağlıklı uyku tek yatılınca oluyormuş.Sürekli sürekli birbirini uyandırmaktan artık adamlar böyle bisey bulmuş öyle gidiyorlar😀Bizdemi öyle yapsak ne🤔😁