HurremSultan Ahaha vallaha hissetmeyeceğini bilsem bı Tokat’ta ben yapistircam amaa aninda hisseder 😅😅

Uykulupingue Ailesi yok ki , ama bekarkende öyleymiş teyzeleri söylüyor çok sayıklar konuşur falan diye

Bsrkaya çocuğu gece beslenmesinden yeni kestim rahat edeyim diye kocam bu aralar iyice öküz gibi horlamaya başladı konuşması uykuda neyse ama horlama beni cildirtiyor gerçekten sinir krizi geciriyorum bide susmuyor durtunce az sonra tekrar basliyor dön deyince de dönmüyor yan tarafına biz baktirdik burunda et var alinacak ama bakalım ne zaman aldıracak 😂😂

milkshake yok benim ki hergun değil öyle olsaa isyan bayraklarını cekerimmm 😂 mesela dün mışıl mışıl uyudu sessiz sakin oh dedim

Bsrkaya off keşke benimkide hep horlayip ses cikarmadan uyusa en azindan her gün yapmasa bu horlama işini yıprandım ya 😏

Bsrkaya her gece eşimi yatağın köşesine sıkıştırırım adam düşecek gibi gıdımcık yerde yatar ben gittikçe oda gidiyor ben istiyorumki ben gittikçe oda gelsin😂😂😂

Bsrkaya ilişkiye girdiğiniz günlerde de oluyor mu benim bildiğim erkek uzun süre ilişki yasamazsa ruyalanir belki de ben yanlış biliyorum siz de çekin videoya izlettirin görsün kendini,benim eşim de horlar sürekli biz çocuk doğduğunda beri ayrı yatıyoruz zaten gece çocuk sürekli uyanıyor günün yorgunluğu oluyor uyuyamazsam çok sinirli oluyorum

milkshake benim eşim de horluyir ben ayrı uyuyorum çünkü horlayinca çocuk da kalkıyor durtuyordum önceden daha o bana kızıyordu beni uyandırıyorsun diye 🤣

aslan63 kız benim ki ruyalanmiyor kiii öyle olsaa durur muyum adamın tepesine binerim 😅 benim ki sayikliyir ıılayıp duruyorr ve ilişkiye girdiğimiz akşamı da oluyor 🤭

Bsrkaya ay öyle ise çok sinir bozucu bişey peki ne gördüğünü hatırlıyor mu acaba bu de şeyi merak ettim bekarken de oluyor muydu acaba annesine sormak lazım 🤣

aslan63 oluyormuş ne gördüğünü hatırlamıyor canım 😂

aslan63 benim eşimde bana kızıyor beni uyandırıp durma horluyom diye dedi dün bende sende beni uyandiriyon ama dedim o da ben istemsizce uyandiriyorum isteyerek olmuyo dedi 😂😂 ama cocukda uyaniyor baska odada yat diyorum rahat yatağı birakip gitmiyor bende bazadan baska yerde yatmam en sonunda birimiz gidecek baska odaya ya da ameliyat olacak çare yok 🤦

aslan63 bazen sustugu anda uyuyup kalıyorum bende başlayınca tekrar uyanıyorum 😐