Yasak_elma SelamCanimBenAmcanim Acımam öylelerine körmü sokmasaydı orasına burasına olmayacak şeyleri
Arennn Yasak_elma ayy cibs yerken bu yorumları okumam peki 🫣 Demek ki orda burda altlarına kaçırmayı göze alıyorlar eli götünde gezer artık
SelamCanimBenAmcanim Artemis sanırım anal ilişki için istiyorsunuz. Öncesinde bunu kullanın 10 dakika sonra o kısım açıldığı için eşiniz rahat girebilir. Şahsen ben kullanmadım kullanmakta istemem hem sağlık açısından riskli hem dinen asla uygun değil. Eğer birkaç ay sonra altıma sıçıyorum göt tıkacı mı alsam hasta bezi mı taksam seklinde soru sormayacaksanız alin
Elisam2022 Ben kullanmadım ama sanırım anal seks öncesi deliğin genislemesi için kullanıyorlar. Hatta bunun boy boy olanı da var diye biliyorum. Önce küçük boy sonra orta sonra büyük yavas yavas alıştıriyor galiba ama tam da bilgim yok 🤷♀️
hsrtunlu Artemis kullandım hala da duruyor kuyruklu benim ki siyah kırmızılı bı kaç kere taktım kaldırdım bir daha da takmadım linç etmeyin awnsizde diwkkfkfk
Nurtrhnx1 hsrtunlu niye linç edelim sonuçta senin hayatın otuzuna gelince bez takacak olan sensin 🤷🏻♂️🤸
mrs_kralice Valla okurken ağridi acıdı 😣😣 bunu kendilerine nasıl yaptiklarini düşünemiyorum bile😵😵💫🤢