Yasak_elma amaç o zaten onu taktıktan sonra ora açılacak ilişkide rahat olacak 😂
Anal plug kullanan var mi
Yasak_elma kocasının gotunde boncuk seviyorsa 😂
- Düzenlendi
SelamCanimBenAmcanim 😂😂Bende ilk okuduğumda gülsemmi,üzelsemmi,şaşırsammı bilememiştim😂
SelamCanimBenAmcanim İğrençlik ve sapkınlık ya başka bisey degil
Yasak_elma aynen öyle iyice şaşırdi millet kudurdu
SelamCanimBenAmcanim E o göt birdaha nasıl düzelcekte afedersin bokunu tutacak o şahıs veya gazını.Olmadık yerlerde tuvaletini yapar gaz çıkartır o kaslar gevşeyince ıyy çok kötü😖
SelamCanimBenAmcanim Her yerlerine zevk veriyor diye bişeyler sokuyorlar allah ıslah etsin🙄
Yasak_elma tutamiycak birkaç ay sonra altıma sıçıyorum ne yapmam lazım diye post açacak😂😂😂
Yasak_elma amin aminnn😂
SelamCanimBenAmcanim Acımam öylelerine körmü sokmasaydı orasına burasına olmayacak şeyleri
Yasak_elma ayy cibs yerken bu yorumları okumam peki 🫣
Demek ki orda burda altlarına kaçırmayı göze alıyorlar eli götünde gezer artık
Yasak_elma aynen öyle ne halleri varsa görsünler
Arennn Hasta bezi takarlar napcaklar zevk ugruna kendilerini mahvediyorlar degermiya
Arennn torba tutmaları lazım gotlerine 😂😂
Artemis sanırım anal ilişki için istiyorsunuz. Öncesinde bunu kullanın 10 dakika sonra o kısım açıldığı için eşiniz rahat girebilir. Şahsen ben kullanmadım kullanmakta istemem hem sağlık açısından riskli hem dinen asla uygun değil. Eğer birkaç ay sonra altıma sıçıyorum göt tıkacı mı alsam hasta bezi mı taksam seklinde soru sormayacaksanız alin
Yasak_elma anlatamayız işte
SelamCanimBenAmcanim ayy torbada kurtarmaz 😂😂 yaa açıkçası evli olduğunu sanmıyorum
Arennn olabilir 😂
Yasak_elma ömrünün sonuna kadar fasulye falan yememeli😂😂😂😂😂