• +18
  • Anal plug kullanan var mi

Ben kullanmadım ama sanırım anal seks öncesi deliğin genislemesi için kullanıyorlar. Hatta bunun boy boy olanı da var diye biliyorum. Önce küçük boy sonra orta sonra büyük yavas yavas alıştıriyor galiba ama tam da bilgim yok 🤷‍♀️

Valla okurken ağridi acıdı 😣😣 bunu kendilerine nasıl yaptiklarini düşünemiyorum bile😵😵‍💫🤢

Nurtrhnx1 herkesin aynı olacak diye birşey yok cnm okuduysan bı kaç kere taktım kaldırdım dedim arkadaşa merak ettiği için söyledim linç derken beni değil soruyu soran için dedim onu linclemwyin diye ☺️🤎

Nurtrhnx1 anal pulg takıyoruz diye anal ilişki mi oluyor sanıyorsunuz her zaman kimisi süs için kullanır kimisi ilişki için ben gecelik takımı için aldım kaldırdım isteyen istediği şekilde zevk kalır kimene ki bundan herkes kendinden sorumludur canım benim

Yasak_elma tabi ki aşko taş catlasib 3 kere kullandım lakin anal ilişki için değil benim ki jartiyer maskelingecelik takımında almsitim hamilelikte kilo aldım gecelik ile beraber kaldırdım kullanılmıyor 😅