• +18
  • Pozisyon 🔥

minikbiri evet el ile yapınca olmadı sadece titreme ama diğeriyle yaptık geldi su ama idrardan geldi 🤷🏻‍♀️

Sevde_20 valla naz geçmeyince geçmiyor yaaa yapmıcaksa almıcaksa bir şey etki etmiyor 😤😤😤😤

yareenn benimkide akrep burcu cimridir tuarlıdırkendi deyimiyle🤣🤣🤣 dert etme hallolur🥳

leyla6161 bebegim 9 aylık olucak çok pahalı ya doğum kontrol hapı Yasmin ne kadar tahmini bilginiz var mı reçete ile mı alınıyor reçetesiz var bitane 300 küsur diyor alamadım her ay her ay bide com masrafli oluyor geri çekilme ile korunuyorsunuz o da eşime güvenmiyorum çocuk istiyor şu an ve ben hazır değilim istemiyorum korkuyorum

Nurtrhnx1 ay eşim istemiyor hemde ben korkuyorum ya spiralden hastanede çalışan biri olarak kadın doğumda sayısız kadının taktığına şahit oldum ama bazıları çok acılı derken bazıları çok kolay oldu dedi.sanirim normal doğum yapanlarda pek acı hisseden yok ama sezeryan olanlar daha çok acıdığını söylediler bilemiyorum çekiniyorum takmaktan hamile iken alttan muayene de bile cok zorlandim o yüzden hiç csearet edemiyorum eşimde çocuk istiyor ben istemiyorum

gul796_ eşiniz söylüyor mu size kelimeler, eşim bazen tutamayıp boşalıyor ama bosalacagini hissedince boşalma diyorum o da bana tmm sen çabuk gel diyor 😅 bn boşalınca o da ardından boşalıyor çoğu kez tutuyor ama ara da sırada çok zevk verdiği için dayanamıyor geliyor😅 ama ben gelene kadar tutma huyu vardır genelde . Kadının üste olduhu pozisyonu deneyin veya ön sevişmeyi uzun tutun sürtünün mesela üstte iken siz zevk aldıkça kendiniz zaten penisi içeri hemen sokmak isticeksiniz dayanamıyıp

mca Aşkım ben normal doğum yaptım hiç ağrımadı sadece hafif bir sızı oldu takarken oda saniyelik. Korkacak hiçbir şey yok kendini kasmadan rahat bırakırsan 3 dakada bittiyor.

• mca bunu yanıtladı.