yareenn evet hayatım ya evliyiz kocamız var dışarda neler var uyanık olmak lazım öyle diyen kadınlar birazda umudunu kesmiş kendini salmış bence eşinin bunu hak etmediğini de düşünüyo olabilir ama nolursa olsun kendimiz için yapmalıyız onlardan daha çok kendi iyiligimiz için yani çok mu iyi olcak dışardaki bziden güzel olunca ben öyle diyorum kendine bakan her anlamd bakıyor ruhende fizikende hani sadece süs değil mesela kendine zaman ayır kendini sev geliştir bunları psikologlarda söylüyor zaten kimse için değil biricik ve çok değerli kendin için..💐
Pozisyon 🔥
Deleted17 bu benimkiler he gxsjdhjdx dün oğlum 2 buçukta uyudu
Sevde_20 kesinliklleee ❤️❤️❤️ bir de mesela parayla ilgili mesleğim var ama şu an çalışmıyorum eşim bir şey alırken bana yakıştığını görünce üzerimde güzel olduğunu görünce daha çok almak istiyor (normalde pek öyle her şeyi almak istemez ) bu konuyla da ilgili daha çok almasını etmesini istiyorum ama 😅😅
delihatunum neyle korunuyosun
Deleted18 aaa ben 🤭😅
Askkadini hahaha çok iyisin ya
leyla6161 geri çekilme 😅
delihatunum büyük cesaret😁burda herkes hergün yapiyo mübarek ama geri cekilme yapma derim
delihatunum El ile mastürbasyon yapınca bu fışkırma olayı olmuyo ama titreşimli vibratörle mi oluyo yani ikiside mastürbasyon aslındaa
minikbiri fışkırma olayı çişiniz geldiyse tutamıyor aşamasında masturbasyon yağınca oluyor
leyla6161 2 sene olacak çok şükür bişey olmadı inşallahta olmaz 😂
minikbiri evet el ile yapınca olmadı sadece titreme ama diğeriyle yaptık geldi su ama idrardan geldi 🤷🏻♀️
delihatunum ınsallh belli olmaz ama hapa başla
leyla6161 emziriyorum 🥲
delihatunum emzirenler içinde var yada 6 aylik olduysa bebegin daha iyisi var
leyla6161 23 aylık
delihatunum kullanabilirsin ozaman yasmin hap kafan rahat olur 6 aydan itibaren öneriliyo