• +18
  • Pozisyon 🔥

yareenn evet hayatım ya evliyiz kocamız var dışarda neler var uyanık olmak lazım öyle diyen kadınlar birazda umudunu kesmiş kendini salmış bence eşinin bunu hak etmediğini de düşünüyo olabilir ama nolursa olsun kendimiz için yapmalıyız onlardan daha çok kendi iyiligimiz için yani çok mu iyi olcak dışardaki bziden güzel olunca ben öyle diyorum kendine bakan her anlamd bakıyor ruhende fizikende hani sadece süs değil mesela kendine zaman ayır kendini sev geliştir bunları psikologlarda söylüyor zaten kimse için değil biricik ve çok değerli kendin için..💐

Sevde_20 kesinliklleee ❤️❤️❤️ bir de mesela parayla ilgili mesleğim var ama şu an çalışmıyorum eşim bir şey alırken bana yakıştığını görünce üzerimde güzel olduğunu görünce daha çok almak istiyor (normalde pek öyle her şeyi almak istemez ) bu konuyla da ilgili daha çok almasını etmesini istiyorum ama 😅😅

yareenn valla huylu huyundan vazgeçmiyor benimkide aşırı tutumlu idare ediyor um iyi geçin biraz nazını geçir işte 🥳😇❣️

sephoraa uçuruyor bu ya insanı 🤣🤣 bayılıyorum bu pozisyona. Bu pozisyonda iken içine alınca da veya sürtününce de efsane zevk veriyor 💥💥💥

minikbiri evet el ile yapınca olmadı sadece titreme ama diğeriyle yaptık geldi su ama idrardan geldi 🤷🏻‍♀️

Sevde_20 valla naz geçmeyince geçmiyor yaaa yapmıcaksa almıcaksa bir şey etki etmiyor 😤😤😤😤