Askkadini hahaha çok iyisin ya
Pozisyon 🔥
leyla6161 geri çekilme 😅
delihatunum büyük cesaret😁burda herkes hergün yapiyo mübarek ama geri cekilme yapma derim
delihatunum El ile mastürbasyon yapınca bu fışkırma olayı olmuyo ama titreşimli vibratörle mi oluyo yani ikiside mastürbasyon aslındaa
minikbiri fışkırma olayı çişiniz geldiyse tutamıyor aşamasında masturbasyon yağınca oluyor
leyla6161 2 sene olacak çok şükür bişey olmadı inşallahta olmaz 😂
minikbiri evet el ile yapınca olmadı sadece titreme ama diğeriyle yaptık geldi su ama idrardan geldi 🤷🏻♀️
delihatunum ınsallh belli olmaz ama hapa başla
leyla6161 emziriyorum 🥲
delihatunum emzirenler içinde var yada 6 aylik olduysa bebegin daha iyisi var
leyla6161 23 aylık
delihatunum kullanabilirsin ozaman yasmin hap kafan rahat olur 6 aydan itibaren öneriliyo
leyla6161 bilmiyordum kullanayım o zaman sağ ol
- Düzenlendi
mca evet cnm.
leyla6161 bebegim 9 aylık olucak çok pahalı ya doğum kontrol hapı Yasmin ne kadar tahmini bilginiz var mı reçete ile mı alınıyor reçetesiz var bitane 300 küsur diyor alamadım her ay her ay bide com masrafli oluyor geri çekilme ile korunuyorsunuz o da eşime güvenmiyorum çocuk istiyor şu an ve ben hazır değilim istemiyorum korkuyorum
Nurtrhnx1 ay eşim istemiyor hemde ben korkuyorum ya spiralden hastanede çalışan biri olarak kadın doğumda sayısız kadının taktığına şahit oldum ama bazıları çok acılı derken bazıları çok kolay oldu dedi.sanirim normal doğum yapanlarda pek acı hisseden yok ama sezeryan olanlar daha çok acıdığını söylediler bilemiyorum çekiniyorum takmaktan hamile iken alttan muayene de bile cok zorlandim o yüzden hiç csearet edemiyorum eşimde çocuk istiyor ben istemiyorum