• Öneri
  • Emziren anneler, sütyen önerisi.

Kızlar emzirme döneminde hangi sütyeni kullandınız? Göğüsleri sarkık göstermeyen, elbise altında düşük durmayan sütyen önerisi istiyorum. Cahilliğime denk geldi hamilelikte emzirme sütyeni almadım saçma buldum, normal sütyen giyerim dedim. Normal sütyen giymek de mümkün değilmiş hem sıkıyor sütüm kaçar diye korkuyorum hemde acıtıyor. Yarım atlet tarzı olanlar elbise altından kötü duruyor. Hangisinden önerirsiniz?

MedavikPastam suwen ve penti dışarı çıkarken güzel duruyor canım , onun dışında e bebek emzirme sütyenlerinden aldım evde de onları kullanıyorum

MedavikPastam emzirme südyenleri bence göğsü yeterince taşımıyor ve en sonunda ağırlıktan sarkık memelerin oluyor bir tık kalıplı birşey kullanmanı öneririm bir büyük beden alırsan sıkmaz. Ben çok pişmanım böyle yapmadığım için

MedavikPastam Ben normalde kullandığım modellere devam ediyorum, sadece beden ve cup numarasını büyük aldım bol olsada daha rahat. Diger emzirme olanı sadece yarım gün kullanabildim hic sevmedim devamlı o tür taksak heralde zamanla asagı iner ne bicim sey o 😬

Deleted17 emzirme sütyenleride banada öyle işlevlide gelmedi önünü kancasından açmaya çalışana kadar diğerleri daha seri pratik geldi.

MedavikPastam Ben hamileyken aldim ve hiçbirini kullanmadim çöp😅 kullanimi rahat modeller alip devam ettim sonrasinda. Alsan da bence kisa bi zaman sonra sen de kenara aticaksin. O yuzden emzirme yerine rahat modeller bak bence kuzu.

MedavikPastam destekli sütyen takıyorum aşkım mecburen. Sütüm akıyor birtek o sütyenin süngeri tutuyor dışarda. Birde eğer destekli kullanmassan sarkar ben kızımda hep destekli taktım şuanda sütüm cekilince bile göğüslerim hala dik👍