Kızlarr 3 aylık bi kızım var doğumdan beri meme reddiye uğraşıyorum sütüm var kızım kilo alıyor ama bu üçüncü ayda artık iyice yoruldum mamaya başladık. Tabi bu arada kayınvalidem ve annesi susmadılar sütün az çocuk aç vs diye hep sustum. Bugün de eşimin ananesi benim yanımda kızın sütü yok göğsünde göğüsleri cırcıvık falan dedi çok sinirlendim hiçbir şey demeden çıkardım göğsümü süt fışkırttım 🤣 kayınvalidem de hemen kıvırmaya başladı ya aslında kızın sütü var da göğüsleri küçük ondan falan diye keşke daha önce yapsaydım bu hareketi nasıl hafifledim anlatamam 🤣🤣

Bacılar bu keyfi birlikte yaşamayalım mııı heyyy

keyfimvekahyasi Yeni doğum yapan her anneye akıl verme adı altında böyle psikolojik bir baskı ve müdahalede bulunanlar çıkıyor. Ve anneler büyüktür diye hatır gönül meselesine bir şey diyemiyor. Bir zamanlar hayalimdeki şeyi yapmışsınız 😅 hiç cevap vermekle uğraşmadan direk uygulamalı gösterim. Bende keyiflendim 🤭🤭

keyfimvekahyasi 😄valla bana da çok dediler de aman sütü yok aman bu çocuk doymuyo aç bu çocuk ayyy sinir bozucular ama senin yaptığın da baya büyük haraket bana göre 😆😆 ben sütümün yarısını sağıp biboronu doldurup masaya koyup daha hepsini sağmadım sütüm az değil çocuöum doyuyor doymasa zaten mama vericem endişilenmeyin demiştim

keyfimvekahyasi hepsi mi aynı olur sütüm o kadar çok ki o zoruna gidiyordu yok sütün acın yok millete gögüsü şöyle oldu böyle oldu insanı delirtirler lohusaydım zaten eşim biraz tadına baksın demişti sinir olup ahshhsbsb şuan senin gibi yapmadığım için çok pişmanım

Sahra5 bende normalde girişken değilim ama nasıl rahatladım aşkım keşke daha önce yapsaydım 😂

keyfimvekahyasi ahahahha yaptın mı bunu gerçekten 😆 herkesin tarzı farklı işte ben böyle söylemlerin altinsa asla kalıp sinirlerimi bozdurmam ama o hareketi de yapamam 😆😆

keyfimvekahyasi valla benim sütüm var ama mama da kullanıyorum mecbur çünkü doymuyor muhtemelen damla damla geliyor yetmiyor ama ne zaman sıksam çıkıyor ilk başta kv beni de delirtti doğum yaptığım gün başladı daha. En son anne sen 20 gün emzirmişsin ama ben sonuna kadar gitmeyi planlıyorum bak geliyor demiştim göğsümü sıktım şansıma geldi. Ama emzirsem bile hala mama saati sayıyor mama şu zaman verdin hadi ver falan. En son eşimle konuştum dedim çocuğun beslenmesiyle ilgili yorumları sen durdurmazsan ben durdurucam ve hoş olmayacak. Şimdi biraz duruldu 3 aylık hala arada 60 ya da 90 cc veriyorum ve oğlum üst sınırdan kilo alıyor doktorum azaltmaya çalış dedi. Ama insanlar çok konuşuyor onlar yüzünden böyle oldu. Mama vermek kötü değil ama susmadılar delirttiler beni.