keyfimvekahyasi 😄valla bana da çok dediler de aman sütü yok aman bu çocuk doymuyo aç bu çocuk ayyy sinir bozucular ama senin yaptığın da baya büyük haraket bana göre 😆😆 ben sütümün yarısını sağıp biboronu doldurup masaya koyup daha hepsini sağmadım sütüm az değil çocuöum doyuyor doymasa zaten mama vericem endişilenmeyin demiştim
Çok keyiflendim kızz
Sahra5 benim kocam ne zmn sutun varmi fln dese bende oyle fiskirtirim onun yuzune zamaninda keske sinirimi bozan heroese yapsaydim bunu
- Düzenlendi
keyfimvekahyasi hepsi mi aynı olur sütüm o kadar çok ki o zoruna gidiyordu yok sütün acın yok millete gögüsü şöyle oldu böyle oldu insanı delirtirler lohusaydım zaten eşim biraz tadına baksın demişti sinir olup ahshhsbsb şuan senin gibi yapmadığım için çok pişmanım
Sahra5 bende normalde girişken değilim ama nasıl rahatladım aşkım keşke daha önce yapsaydım 😂
Askkadini ben kocama mememi tutup yaklaşma ateş ederim diyorum sinir edince 🤣
Afrodit iyi ki yaptım keşke daha önce yapsaydım ❤️
keyfimvekahyasi ahahahha yaptın mı bunu gerçekten 😆 herkesin tarzı farklı işte ben böyle söylemlerin altinsa asla kalıp sinirlerimi bozdurmam ama o hareketi de yapamam 😆😆
keyfimvekahyasi kendileri çok biliyor valla bıktırıyorlar şu süt muhabbetinden insanı
keyfimvekahyasi Aşko seninde beben benim bebem gibi sakın pes etme mama falanda verme diren
Ben yaptım siz yapmayın lütfen 🥺
Gokkusagim yaptım vallahi beni bu raddeye getirdiler 😂
Nurtrhnx1 kilo kaybı olunca ister istemez başladık canım ama az az veriyorum ❤️
keyfimvekahyasi Aşko bari kaşıkla ver. Sonra alışırsa tazyikli biberona memeni hiç tutmaz.
Sık sık emzirki sütün çekilmesin. 💮
keyfimvekahyasi valla benim sütüm var ama mama da kullanıyorum mecbur çünkü doymuyor muhtemelen damla damla geliyor yetmiyor ama ne zaman sıksam çıkıyor ilk başta kv beni de delirtti doğum yaptığım gün başladı daha. En son anne sen 20 gün emzirmişsin ama ben sonuna kadar gitmeyi planlıyorum bak geliyor demiştim göğsümü sıktım şansıma geldi. Ama emzirsem bile hala mama saati sayıyor mama şu zaman verdin hadi ver falan. En son eşimle konuştum dedim çocuğun beslenmesiyle ilgili yorumları sen durdurmazsan ben durdurucam ve hoş olmayacak. Şimdi biraz duruldu 3 aylık hala arada 60 ya da 90 cc veriyorum ve oğlum üst sınırdan kilo alıyor doktorum azaltmaya çalış dedi. Ama insanlar çok konuşuyor onlar yüzünden böyle oldu. Mama vermek kötü değil ama susmadılar delirttiler beni.
Nurtrhnx1 zaten nefret ediyor biberondan kaşık kaşık yediriyoruz 🤣 zorla mama veriyorum resmen 😅
dertlimommy yemin ederim ki sen bensin başka çocuklarla başka annelerle sürekli kıyaslıyor nefret geldi artık
keyfimvekahyasi Hahaha ay kız gözümde canlandı valla allah iyiliğini versin 😂🤭
keyfimvekahyasi ben zaten çocuğumu aç bırakmam kimse karışmasın yaa mama verilecekse de veriyorum zaten
dertlimommy aynen öylee
keyfimvekahyasi ya ne kadar had bilmez insanlar düşüncesiz insanlar var ohhh iyi yapmışsın valla tebrik ederim bacısı zaten senin yaşadığın stres yetmiyor birde bunlar böyle yapıyor ya sinir olmamak elde değil kız