evrem2prensli aldım gercekten cok iyi zayıflatırmı bilmıyorum ama.. cok rahat esnek ve mideye gerçekten baskı yapıyor ama rahatsız etmıyor.. bide bacakların falan gerçekten şekilli duruyo korse gibi

bitterdelisi24 ya ben hem korse olarak giymek istiyorum tesettürlüyüm zaten düğün var elbisenin altına giyerim diye düşündüm 2 beden inceltiyomuş ya az çok ince görünsem yeter. Sığamadıpım elbise var belki ona da sığarım 😅

Trendtoldan normal korse de alabilirim bakmıştım bi ara

Elisam2022 anlatsana biraz. Nasıl . Ben de düşük tansiyon var 😅 ama sürekli düşük olur mu ki? Bir de diyet yapmayı sevmiyorum

Cicekliperde Valla bende de var 10 6 dan yukarısı görmedim hiç. İlk gün biraz baş dönmesi çarpıntı yapti kahve ama sonrasında geçti. Ben 2 kutu kullandım 3 ay önce, dun yeniden başladım öncekinde 6 kg verdim ama fazla dikkat edemedim açıkçası. Hamur işi tatlı hep yedim yani ama 3 gün yediysem 2 gün yemedim gibi ona rağmen bende işe yaradı. Aslında ben de diyet gibi değil de beyaz ekmek yemiyorum hamur işi tatlı yemiyorum. Haftada 1 veya 2 kez o da gündüz olacak şekilde yiyorum. Günde en az 3 litre su şart. Spor yapamıyorum kızımla imkansiz zaten. Yapabilsem daha iyi olurdu eminim. Yağdan gitmişti benden baya bide kilodan ziyade ama herkeste değişiklik gösterebilir tabi araştırmadan başlamak doğru değil

evrem2prensli tamam bak şöyle solim. ben 83 kilo oldum o ara.. taytı m l aldım dusun oldu… dedım ben bunun içine nasıl giricm ama bi giydim karnım dumduz oldu bide ben sezeryan yaptım. yani bilmıyorum ben begendım tavsiye de ederim boş birsey kullanmam ben işe yaramayan.

Cicekliperde kesinlikle o forx 5i almalısın ben kullanıyorum eşimde kullanıyor ikinci kutuma geçtim ben bir ayda 10 kilo verdim eşim daha 5 gündür kullanıyor 4 kilo verdi bnde inanmamıştım ama çok faydası var gerçekten iştahı kesiyor ağız kuruluğu yapıyo ve bol su içiyor

hfs Kiz ben de yeniden başladım ona. Sen kahvesini mi içtin sadece? Bir de en çok yemeklerden sonra yatana kadar zorlanıyorum ben ya abur cubur alışmışım yemeye

• hfs bunu yanıtladı.

Elisam2022 yeni başladıysan çok normal bir hafta fln seni aratıyor bnde öle olmuştum ama sonra yemek yemeyi bile unuttum o derece yesem de olur yemesem de kafasında oluyorsun ben sabah detoks olanı akşam kahvesini içiyorum bu ay kampanya vardı ekstra hediye olarak kapsül verdiler

hfs Hadi ya ben siteden sipariş verdim kaçırdım demek ki. Ben de tam tersi sabah kahve akşam detoks içiyorum

• hfs bunu yanıtladı.