Eşimden süpheleniyorum.
demhere herşeyi ozetlemissin aslında burada. Normalde burda çok takilmiyorum ama görünce yazmak istedim. Önce eşinin kendine çeki düzen vermesi gerekir. Bende buna yakın birşey yaşadım ve eşime sadece böyle birşey hissettigimi söyledim ama bizde tam tersi kadından eşime ilgi var gibiydi o günden sonra eşim kadını ne zaman bizim evde görse direk hoşgeldin ABLA diyip arka odaya geçerdi. Mutfaktan birşey alacaksa gelir beni öper sarılır ne alacaksa alır giderdi. En son kadın öyle sinir oldu ki wpden falan engellemiş eşimi de beni de.. kısaca eşin tutumu herşeye yön veriyor. Rahatsızlığını dile getirdikten sonra sen çözüm arama bırak eşin çeki düzen versin. Dışarda buluşma vs bunları sen düşünme eşin mesafeli durmayı öğrensin.
Bu pisliklwri yapanlar nasıl insanlar ya . Benim en yakın arkadaşım benden 2 sene önce evlendi ben gidip evlerinde de kaldım hiç öyle birsey aklımın ucundan geçmez . Hatta arkadaşımın başka bi arkadaşı ‘x i nasıl evde kalmasına izin veriyorsun ben hayatta güvenemem’ demiş . Canım kankam da ben yaparım kendimden şüphe ederim ondan etmem demiş . Diyeceğim o ki sağlam arkadaşlıklar hiç bir zaman ihanet etmez . Bende suanda evliyim arkadaşıma o denli güveniyorum
demhere yerinde olsam arkadaşımla ilişkime bı süre ara verirdim tatlım eşinde ciddi bı debel ödemeli gibi görünüyor çünkü yalan da var ve yüz verse arkadaşınla olacak gibi duruyor kız arkadaşının tepkisi ne bilmiyorum ama eğer yüz verirse ateş bacayı sarmış yanlış anlama ama ben aldatma görüyorum bı kere yalanlar başlamış o arkadaşınla da bı bahane bulup görüşme bı söz vardır merhametten maraz doğar..sen elinden geleni şimdiye kadar yapmışsın artık mesafe koymalısın arkadaşının annesine başka yere de gidebilirler yani onun için de olsa alma bence burda bunu sezdikten sonra kabul etmende hata olmuş bide yatılı kalmış Allah korusun bişey olsa olan senin yuvana olur ne yazık ki erkeklere hiçbir şey olmuyor ee arkadaşın desen o da zaten evi yeri ayrı olan snaa olur bak çocuğun da varmış bence bir süre o arkadaşınla alakani kes onun tavrı da eşine karşı nasıl bilmiyorum ama eğer o da ayağı kaçık ise asla derim sil gitsin tabii değilse silmene gerek yok ara vermen yeteli ama eşin iyi bı bedel ödemeli bende yaşadım benzer bişey şimdi hayatta konuşmayı o kadınla yakarım valla gözü kara ol eşine karşı
demhere canım sen bunu uraya yazdıgına göre başka başka şeyler gözlemlemişsindir atıyorum bir bakış bir gülüş yada eşin sana o arkadaşınla ilgili bazen Konu yokken sorular sormuştur seninde kafan kurcalanmıştır ama şunu yap bence arkadaşınla ilk etapta arkadaşlıgını bitirme dışarda görüş eşine de ondan çok bahsetme ama baktın bu konu hala var senin sezgilerinde Ozaman arkadaşınla artık yavaştan aranı aç Yapacak bişey yok yuvanı yıkmaktansa yani sezgilerin şüphelerin kar topu gibi yuvarlanıp büyüdükten sonra hiç yere Eşinle boşanma aşamasına gelme bazen bazı arkadaşlıklar bu sebeple bitebilir arkadaşının suçu yoktur ama eşinden dolayı bitirmen gerekebilir ha eşinin gözü dışardaysa zaten bu olmasa başka biriyle olur onuda ozaman düşünürsün ilk etapta önünde ki sorunu çözmeye bak sonrasını sonra bakarsın
demhere bu gördüğün şeyin hesabını sorsan mesela bu kadar ileri gitmezdi bende senin gibi yaptım sessiz kalıp takip ettim ama sonu hiç iyiye gitmiyor tepkini göster kurutnu değil seninki baya baya eşin yürüyo bu erkeklerin aklı fikri havada sana kolaylık diliyorum cidden zro atlatılan bişey ama eskisi gibi de olmuyor bende yaşadım onda diyorum üzüldüm şuan o günlerim aklıma geldi unutma sen çok değerlisin…
Yasak_elma o kadar haklısın ki yobazlık değil bu evet cidden böyle bişey var eve kimin girip çıktığı çok önemli
demhere sinirliysen içinde ne varsa söyle Kurtul bak sen içinden kendinle konuşuyorsun ya bu uzar gider konuş tartış kavganın et sınırını köy anladın mı mesela yatağını ayır mesafeni köy ya senin eski sen olmadığın bilsin seni kaybettiğini anlasın bazen isnan içinden gider yani fizikten gidemez belki ama ruhen manevi olarak biter duyguları sende içinden git işte hissettir ona bu hisleri duygunu açıkça konuş kırılır diye düşünme asla o yaparken seni düşünmüyordu böyle davranırken anladın mı üzülmek istemiyorsa açıkça konuş aynı şeyi bende yaşadığım için şuan çok şey geldi gözümün önüne ondan diyorum ki sen benim gibi zaman kaybetme kendini üzme boşa illlaki uzuleceksin ama uzun surmesin kendini kaybetme eşin seni kaybettim ve kazanmaya çalışana kaşar gerçekten kazanmak için çabalayan dek eski sen olma Allah yardımcın olsun kuzum evlilik bu yüzden çok zor 😓😓
Sevde_20 Benim düşüncem buyönde.Eve benim kız arkadaşım neden gelsin kalsınki?Başka yermi yok gider orda bulusuruz veya bi kahve icer gider kalmak nedir?Bu devirde kimseye güvenilmez.Ben illa kocan yapar demiyorum veya kadın yapar veya yapacaklar demiyorum yapmayanda vardır ama ben genede dogru bulmuyorum butür şeyleri.Beni yanlış anlayıp düsuncelerimi dogru bulmayanlar var olsun herkesin kendi düşuncesi kendine. onlar getirsin arkadaslarıni evlerinde yatıliya ben asla böyle biseye müsade etmem.Düşünceleriminde yazdıklarımında arkasındayım.Dedigin gibi bunu yobazlıkla hic alakası yok.Ben demiyorumki haremlik selamlık yasayalım.Böyle deseydim evet günümüzde yobazlığa girerdi.Bana katıldıgın icin düsüncelerime saygı gösterdigin icin ve beni anladığın içinde sana teşekkürediyorum canım❤💐
zytngzlm Demekki neymiş atesle barut fazla yan yana dolanmamalari lazımmış.Bazıları kabul etmesede bu doğamızda var malesef encokta erkeklerin doğasında var.Yasakları seviyoruz biz insanogulları
demhere anlatıklarindan yola çikarak söyliyeyim bnce eşin ondan hoşlanıyor öyle davranıyor sen uyanmadan beraber niye kahve içiyorlar ki bnce i kızla arana mesafe koy evine girip çikmasın
Yasak_elma aslında doğru olan haremlik selmalıktır ne kadar yobaz dense de böyle olmadığı için aslında bu haldeyiz üç kadının kocasının ikisi aldatıyor yani… linclryebilirsiniz umrumda değil ama doğrusu böyledir aslında ama tabii hoş görü vs daha farklı ortamlara girince aynı ortama da girdik tamam olabilir beraber oturabiliriz ama işte sonra böyle şeyler oluyo benimde en yakın dostum olsa dahi evimde tek bı kadın olarak yatılı kalmasını istemezdim güvensizlik değil bu ya da yobazlık bu olabilecekleri öngormek bence ha yobazlık diyen varsa fersah fersah evine alsın yatsın yatan sonra burda aglamasinlar ama % 90 böyle oluyo yani…. burdaki arkadaşımızı tenzih ediyorum o iyi niyetle yaklaşmış tabii ki
Sevde_20 Haremlik selamlık belki tam olarak bu devirde dogru olmasada eskiden aldatmalar tabi bukadar fazla degilmiş.Erkek başını öne eger gidermiş yolda kadında öyle edebiyle giyinir edebiyle yasarmış hayatını.Eskiden saygı edep varmış keske ozamanlar doğsaymışım.Şimdi insan müslümanım dindarım demeye korkar oldu.Daha cok seyler varda yazacak neyse canım boşver
- Düzenlendi
Öncelikle böyle bir durum yaşamanıza üzüldüm fakat nacizane tavsiyem biraz mesafe koymanız hatta gerekiyorsa hiç gorusmemeniz ama bunu da çok siyasi önce biraz arayı açarak müsait değilim vs tarzı dikkat çekmeden yapmalısınız ve direk esinizde suç bulmanızı da tam kavrayamadim ama hak da verdim belli noktalar da ama mesela kahve içmeyi kim teklif etti eşiniz teklif etse bile buna hayır işte ne biliyim sizi de davet edebilirdi o sırada yada yok teşekkür ederim diyip gecistirilebilridi arkadaşınız, eşinizle alakalı olumlu olumsuz herhangi bir seyinizi anlatmamalisiniz bence zaten kim olsa her detay anlatılmamali inşallah sizin aklınıza gelen sadece bir şüphedir ve böyle birşey yoktur
Yasak_elma gerçekten öyle bende 70 lerde filan doğmak isterdim ne biliyim ya eskiden herşeyin bı anlamı varmış…en değersiz küçük tenekeyle bile mutlu olmanın bı yolunu bilirmiş çocuklar şimdi dünyaları önüne dersen olmuyo eskiden farklıymış herşey m..ne biliyim ya eskiyi bende arıyorum bazen gerçekten saygı sevgi edep kendini bilirmiş insan ..ah eskiler😐
- Düzenlendi
Sevde_20 Eskiden çeşt ve bolluk yoktu buzamanki kadar.Annem bize bi kalem dahi alsa hemen havalara ucardık mutlu olurduk.Şimdiki cocuklar bile dedigin gibi önüne dünyaları seriyoruz peh😒deyip geçiyorlar.Oglum buyıl ilkokula başladı.Çesit cesit kirtasiye ürünleri aldık.Cantası bile en iyisinden.Ama oğlum neye kulp buldu biliyormusun kalemligim neden düz neden baskılı değil🤦♀️Çantası neden örümcek adamlı değilmiş beyefendinin🤦♀️Biz insanlar bolluk gördukce çocukluktan itibaren şükürsüzleşiyoruz elimizdekiyle yetinme diye bisey kalmadı
- Düzenlendi
Yasak_elma öyle ya anlayacaksın aslında benimkine oyuncak almıyorum oyuncağı var yeter de artar almam başta heves ederdim eşim almadı iyicki de almamış aldıkça isteyecek aldıkça doyumsuz olacak hiç lüzumu yok mesela çocuk sıkılabilir sıkılmasın diye bişey yapmak onun oyun kurma yeteneğini engeller keşfetmesini engeller diyor pedagoglar öyle eskiler şimdiki gibi şımartmıyo ki ne yazık ki bizde çocuk deyip herşeyi yapıyoruz ama bu konuda eskilere bakmak iyi olur diye düşünüyorum ne biliyim üç yıllık annelik tecrübelerim🤭🥰
- Düzenlendi
Sevde_20 Bizim oyuncagımızmı vardı iki üctane ancaktı ama çok guzelde oynardık sonuna kadar tadını cıkartırdık o oyuncagın eskiyene kadar gözümüz gibi bakar asla kırmazdık zarar vermezdik.Simdikiler oyuncagı birak tablet telefon peşinde oyuncagida gectiler artık.oglumla tablet kavgası ediyoruZ😅Aman bacım bosver biz görmedik onlar görsün bukadar imkanın çesitin icinde bende cocuk olsaydım bende doyumsuz olurdum😄😄
Yasak_elma öyle ya hayırlısı olsun 😇😇😇