Eşimden süpheleniyorum.
Elisam2022 ya evet baska birisi olsa myle düsünüp zaten hic bu düsüncelere girmem ama o kadar yakınım ki evde misafir gibi olmadıgı için esim düsünüp gitmez yanına. Ki konustuk hic senin gitmeni vs kollayıpda mutfağa gitmedim sigara içmek için gittim onda da telefonla ugrastım vs diyor. Yani bu sekilde düsündüğüm için cok üzülmüs kendisi
demhere valla canım ben yatıya misafir kabul etmiyorum eşim evdeyken. Kim olursa olsun. Ateşle barut babama bile güvenmem. Aynı şey başıma gelse bende çok kizardim
demhere Bir süre gozlemle bakalim sosyal medya telefon vs hareketlerini. Emin olmadan yargılama kesinlikle
demhere tabiki yada gelip sana söyleyebilirdi ne olursa olsun aynı kandan olanlar bile ihanet ediyor ki kalmış arkadaş eşinin yaptığı ayrı arkadaşının yaptığı ayrı yanlış 😑 evine de almanı tavsiye etmem umarım numaraları birbirlerin de yoktur bu erkeklerden ayır böyle kadınlardan ayrı nefret ediyorum
demhere ve şunuda söylücem eşin erkek arkadaşını getirse sen aynısını yapsan belki sonu şiddete bile gidecek ama kendileri yapınca neden rahat oluyolar yaaaaa sen benim eşim olarak hangi hakla bensiz gidip onunla oturup kahve içebilirsin kanında şerefsizlik varsaaaa defol git ama yoksa yapamazsın aaayyyyy bu kocalardan erkeklerden bıkkınlık geldi cidden bu erkolar kapatılsın
HurremSultan çok fazla güvenmemek gerekiyormuş kim olursa olsun işte onu öğrendim :) dediğim gibi net birsey olmasa bile bunu hissetmek bile yetti bana bir daha tövbeler olsun kimseyi eve de almam karsımdakine de yanımdakine de güvenmem
Elisam2022 öyle yapacağım artık ne diyebilirim ki