Eşimden süpheleniyorum.
demhere Senin adına çok üzüldüm. Ve seni anlayabiliyorum çünkü o senin kocan böyle birşey yapması seni çok büyük hayal kırıklığına iter. Keşke erkekler biraz daha sadık olabilse. Ama bu devirde kimseye guvenmeyeceksin. O yüzden yatılı arkadaş zorunlu olmadığı sürece alma. Biz gurbetciyiz almak zorundayım ben. Değilse çevremde insan kalmaz. Vee evime gelen misafirime yan gözle bakan bir yılanla evliysem, bunu bilir direk yollarımı ayiririm
zytngzlm yani dediğim gibi kızdan yana birsey görmedim ben kızla iletişimimi koparsam bile suan onun içinde varsa baskasıyla yapacak. Benim hiç kimseyle mi konusmamam gerekiyor yani kocam ayran gönüllüymüs meğerse hayatıma birini alırsam kocam ona yavsayabilir diye 😂 hayatımda hiç bu kadar negatif duyguyu aynı anda hissetmemiştim yemin ederim 🥲🥲🥲
Net bir şekilde bilmeden şüphe üzerine gidip konuşma.
Sen eşin ve arkadaşın için korkunç bir durum olur .
aykirikadin bu süpheyi içime düsürecek davranıslar sergilediği için bile esim suclu bence. Kimseyi suçlayıcı konusmayacağım zaten ama en azından rahatsız oldugumu bilmesi lazım
Kadınlar genelde hisseder ama eve misafir gelmişken mesela misafiri yalnız bırakıp icerde oturmaz bence. Yani gidip muhabbet etmesi bana tuhaf gelmedi açıkçası ama bildiğin gördüğün başka olaylar da vardır elbet