Bsrkaya kurutmamasına bende dikkat ediyorum ben genelde dus köpügü dus kremi duş yagı falan kullanıyorum onları daha cok seviyorum 😍

Rouge duş yağını duştan çıktıktan sonra kullanıyorum üzerine. Daha nemi kalıcı hale geliyor 🌸 2 3 gün nemli oluyor vücudum zaten 2 güne bir banyo ediyorum full nemli ve yumuşak oluyor. Birde şey çok önemli hava. Mesela ben bursadayken nemli bir havası olduğu için cildim asla kuruluk olmuyordu. Birde bunları uyguladigim zaman ultra bir nemlilik oluyordu ve cilt parlıyordu. Ama Erzincana geldim aman Allahım kuru bir soğuk. Bı bulaşık yıkamanin ardından ellerim çatlıyor resmen. Kuruyor bildiğin havanın da çok etkisi var. ✨ bence nemli havada yaşayanlar çok şanslı 🌸 ciltlerinde kuruluk olmuyor. Antalya Bursa gibi yaşayınca anladım. Hatta cildini nemlendirmesen bile olur zaten sürekli nemlisin ne güzel yaaa 😅🫠

@Rouge duş köpüğü olarak ben bundan çok memnun kaldım , aşırı güzel kokutuyor. Vee bunun da nemliliği güzel 💞

@Rouge bunun Argan yağı olanı var yaa efsaneeee ✨✨ inann bayıldımmmm zaten ben Argan yağlı herşeyi çok seviyorumm saçıma da Argan yağından başka birşey kullanmam. Çünkü kokusu çok güzel. Yağı da öyle etkili 🫶

Moomy tam 2 yaşında öğrettim şimdi 2 yaşında 1 aylık 🫠

Bsrkaya benimde 2 yasinda oğlum var bende öğretmeye çalışıyorum nasıl yol izlediniz öğretirken

Bsrkaya ben kullandığım her üründen sonra nemlendirici sürüyorum. Bu da çok nemlendirmiyor ama kokusunu sevdim vücudumda tat kalmıyor en azından 😁😁❤️

Bsrkaya Bide bu peridenin emojileri değişmiş mi sizmi bişey yapıyonuz mesela bu kullandığın bende yok😄

Bsrkaya aman aman kız zaten adetim ağrıdan bayilajaammm🙄 ama hayat devam ediyor işte mecbur yapmak zorunda kalıyorum xgskgdjd

Bsrkaya kayınvalidemdeydik her kandil yemeği orda yeriz yarım saat filan oldu eve geldik kızımla oynuyoruz birazdan kalkp üçümüz namaz kılarız sonra kızı uyutur kuran okuma dua vs ile geçer bu gece. Bende başlamıştm kızıma tuvalet eğitimine 3 gün oldu 3 gündür ne lazımlığa ne wc bir damla çiş yapmadı çişi geliyor ayağa kalkıyor gözümüzün içine baka baka işiyor üstüne tam yapacakken yakalayıp wc götürüyoruz tutuyor asla yapmıyor 3 gündür kaka da yapmıyor gece uyanıyor yatağn ortasnda dikilip çişini yapıp geri yatıyor bugün akşam kayınvalidemdeyken götürdüm yine wc en son kalktı ağladı klozete koyduğumuz aparatı aldı yere fırlattı istemiyorm diye bu sefer bende ağladm sarıldık bezini geri bağladık 🥲

HurremSultan haha😂😂
                      Bende bazen bişey okurum peride de büyük kızım annee annee anneeee diyip duruyor illa bozacak konsantremi 😁

İyi akşamlar canolar. Bende alışverişten geldim demin. Yerleştir et, çocukları yıka, yedir. 2 si uyudu biri ayağımda 😁 Benim büyük 8 ,ortanca 5 , küçüğüm de 1 yaşında olcak nerdeyse 😇 ben tuvalet eğitimi falan herşeyi unuttum valla 😂 küçükte macera yeniden başlicak 😂 bu duş jelleri teniniz de kalıyor mu baya kokusu ? Ben başka markalardan denedim ama duştayken kokuyu alıyorsun tamam ama sonra bi kokusu kalmıyo o kadar teninde 🤔

Moomy Vallahi hiç bir yol izlemedim 🤷🏻‍♀️ ilk 3 gün altına yaptı durdu bende buraya yapacağız dedim ve genelde ben kızıma şeker vermem. Lokum falan yemesin diye. Şekerle ödüllendirdim. Ve takip ettim durdum. Hatta yok dese bile gidip zorla oturduk öyle öyle otura otura geldi yaptım bakk dedi evet dedim ve bay bay diye gülerek beraber temizledik sifoni çektik ve ödül verdim hep böyle ilerledi. Gece uyuyorken zaten tutuyormuş yapmiyormus. Geceleri de bez baglamadim ama hiç altını islatmadi. Sonra bı kaç gece uyandı onuda hemen gittim yaptirttim yani gece hiç altimizi islatmadik. Bu şekilde 2 hafta içinde düzene oturdu en ultrasini söylüyorum tam rahatladim diyebileceğim 2 hafta diyeyim sonra hep kendi söyledi. Çarşıya gittigimizde misafire.gittigimizde hep söylüyordu klozete yapiyoruz çok şükür atlattık 🫠🫶