• +18
  • Eşimi kendime nasıl cekebilirim

Erken doğum riski olduğu için uzun zaman yanaşmadı bana şuan doğurdum hatta 2 aylık hala yaklasmiyor kaç defa dikkatini çekmeye çalışıyorum hiçbir şekilde bakmıyor benimi begenmemeye başladı sürekli teklif etmekten sıkıldim her defasında istemiyorum sonra diyip itekliyo beni napcami sasirdim artık

dirgen hep sexi ol ve güzel kokular sür tabiki bebişin rahatsız olmayacağı zaman gece uykusunda falan losyon tarzı bir şeyler. Ve asla teklif etme gittiği yere kadar kıssasa kıssas misali. Kendi gelecektir elbet..

dilanb kendisinin gelmesinide denedim baktım 3 4 hafta gelmedi iyice ısrar ettim 🤦🏽‍♀️her defasında reddedildim

dilanb hoş kokuları denedim tepki yok jartiyer bile denedim galiba türünün son örneği benimki güncelleme falan yapamiyormuyuz bu erkekleri yada iade etsek🙄

dirgen doğum sonrası sizi anne konumuna koyduğunu düşünüyorum. Şuanda onun gözünde yalnızca eş konumundasiniz. Biran önce toplanmasını söyleyin. Bu konunun sonu kötü bitebilir aman üzerine düşün

HurremSultan sürekli diyorum konuşmaya çalışıyorum kaciyo benden resmen msj atıyorum görüldü atiyo boşanmayı bile istedim saçmalama dedi sadece

Sadece kadınlar değil erkekler için de zor bir süreç. Eve yeni bir birey giriyor, bütün ilgi onun üzerinde. Bizi anne olarak görüyorlar biraz da bir süre. Her zaman kaçan kovalanır bunu unutma. Bir süre hiç o konuları açma. Biraz daha kendine özen göster bakımına giyimine. Hafif makyajlı gez o geleceği zaman eve mesela. Hafif parfüm sık. Dikkatini çek yani evin içinde, yürürken falan böyle endama bak be desin içinden. Ama hic belli etme isteğini aynı zamanda. Bir de böyle dene bakalım ne olacak

dirgen onlar da zorlanıyor olabilir. Yataklarınızz ayrı mi yafa bebek kolik mi

Benkimim07 canımı yakmaktan hiç çekinmez sezeryan doğum yaptığım için dikislerim baya iyileşti hiç dikiş yokmuş gibi ağrı acı olmuyor

Elisam2022 bakimluykende birden ilgisini çekti evlenince birden çok değişti sanki o değilmiş gibi 9 10 defa çağırınca bile telefondan kafasını kaldırıp bakmıyor

dirgen Bazi erkekler evliliği garanti olarak görüyor kendine. Evlendik nasılsa bitti bırakamaz beni diye düşünüyor. Biraz korku ver ona bence, onsuz da yasayabilecegini vs ima et

Elisam2022 kaç defa dedim bosanamayida teklif ettim biliyor benim birkerede gidebileceğimi ama cocuk var diye bı güvencesi var

dirgen ben olsam akşamları açık saçık giyinirim ama asla ona yanasmam yani teklif dahi etmem kaçan kovalanır taktiği yani hatta kendisi teklif ettiğinde baya bir nazlan reddet o şekilde tatlı olursun ancak canım o psikolojiyi üzerinden atmamış olabilir yani mümkünse gecelikle felan gez ama ona yüz verme kendimi iyi hissetmek için giyiyorum felan dersin egerki sorarsa