Elisam2022 bakimluykende birden ilgisini çekti evlenince birden çok değişti sanki o değilmiş gibi 9 10 defa çağırınca bile telefondan kafasını kaldırıp bakmıyor
Eşimi kendime nasıl cekebilirim
HurremSultan aynı odada kalıyoruz kolik bebeğim vardı bir ilac sayesinde geçti geceleri çokta güzel uyuyor maşallah
dirgen Bazi erkekler evliliği garanti olarak görüyor kendine. Evlendik nasılsa bitti bırakamaz beni diye düşünüyor. Biraz korku ver ona bence, onsuz da yasayabilecegini vs ima et
Elisam2022 kaç defa dedim bosanamayida teklif ettim biliyor benim birkerede gidebileceğimi ama cocuk var diye bı güvencesi var
dirgen konuşmayı denediniz mi?
Reddetmesi nedenmiş niye böyle yapıyormuş?
dirgen ben olsam akşamları açık saçık giyinirim ama asla ona yanasmam yani teklif dahi etmem kaçan kovalanır taktiği yani hatta kendisi teklif ettiğinde baya bir nazlan reddet o şekilde tatlı olursun ancak canım o psikolojiyi üzerinden atmamış olabilir yani mümkünse gecelikle felan gez ama ona yüz verme kendimi iyi hissetmek için giyiyorum felan dersin egerki sorarsa
1prensesannesi çok denedim hicbirsey demiyo şimdi olmaz diyo tek
ikiprensmom çok guzel fikir deniyecegim teşekkür ederim
dirgen aşkım seni üzmek istemiyorum ama cinsellik bir ihtiyaç bu ihtiyacını senle gidermiyorsa başka yerden karşılıyordur
dirgen ilaç ne ilacıydı aşkım
Buzlulimonatam burda bir eczanede eczacı kendisi btkisel otlardan yapıyor çok iyi geliyor adı yok ilacın İstanbul eczanesi diye
dirgen Allah yardımcın olsun canım zor bı durum gerçekten
dirgen açık açık sor sende ne olduğunu çünkü bi erkek için 3 -4 hafta çok uzun bir süre ve istemiyorsa ısrar da etme ama mutlaka konuş derdinin ne olduğunu anla açık açık sor yani