• +18
  • Eşimi kendime nasıl cekebilirim

Elisam2022 bakimluykende birden ilgisini çekti evlenince birden çok değişti sanki o değilmiş gibi 9 10 defa çağırınca bile telefondan kafasını kaldırıp bakmıyor

dirgen Bazi erkekler evliliği garanti olarak görüyor kendine. Evlendik nasılsa bitti bırakamaz beni diye düşünüyor. Biraz korku ver ona bence, onsuz da yasayabilecegini vs ima et

Elisam2022 kaç defa dedim bosanamayida teklif ettim biliyor benim birkerede gidebileceğimi ama cocuk var diye bı güvencesi var

dirgen ben olsam akşamları açık saçık giyinirim ama asla ona yanasmam yani teklif dahi etmem kaçan kovalanır taktiği yani hatta kendisi teklif ettiğinde baya bir nazlan reddet o şekilde tatlı olursun ancak canım o psikolojiyi üzerinden atmamış olabilir yani mümkünse gecelikle felan gez ama ona yüz verme kendimi iyi hissetmek için giyiyorum felan dersin egerki sorarsa

dirgen aşkım seni üzmek istemiyorum ama cinsellik bir ihtiyaç bu ihtiyacını senle gidermiyorsa başka yerden karşılıyordur

Org112 ilgilenmeyi bırakınca gelip öper gider sadece yine aynı davranır🤦🏽‍♀️

Buzlulimonatam burda bir eczanede eczacı kendisi btkisel otlardan yapıyor çok iyi geliyor adı yok ilacın İstanbul eczanesi diye

bir ay sonra

dirgen açık açık sor sende ne olduğunu çünkü bi erkek için 3 -4 hafta çok uzun bir süre ve istemiyorsa ısrar da etme ama mutlaka konuş derdinin ne olduğunu anla açık açık sor yani

dirgen bence üstelemeyin bazen üsteledikce daha da uzaklaşıyorlar