Oral hakda
310323 hayr benim agizimdan bebeye mikrob gider sütme
Yildiz3zz diye sordum
Eşin duş alırsa temiz olursa mikrop kalmaz o gelen sıvı pis değil sperm de pis değil bazısına ne kadar iğrenç gelse de
mca galiba
Yildiz3zz ağzındaki mikrobu bilemem ama beynindeki mikrop giderse vay o bebeğin haline !!!
SelamCanimBenAmcanim neden hemen lincliyosunuzki bilmeyerek soru sormuş herkesin aklı her şeye yetecek diye bir şey yokki fake olduğunu yada saçma sapan post açtığını soyluyorsaniz girmeyin postuna şikayet edin
hurremmke avukatı misin ? Ayrıca linclemedim sorduğu soruya hakettigitbir cevap verdim. Size ne ?
SelamCanimBenAmcanim üslubunuz her şeyi açıklıyor bir baskasinin beynine laf edeceğinize veya hemen bir yorumu kabul edemeyip avukatimisin gibi klişe bir laf edeceğinize dönün kendinize bakın.
hurremmke hizmetçi kostümünü giyin ve git burdan. Benim üslubum seni ilgilendirmez.
SelamCanimBenAmcanim avukat kostümü giyeceğim shxsjxjjxjc benim fantazi kostümümde seni ilgilendirmez skcnjsndd
SelamCanimBenAmcanim ben sadece mikrob sütümden bebeyme geçer sandim yaşim küçük okul okmadim benim hiç arkadaşım yok ben hiç bir şey bilmediyimden sordum
Yildiz3zz takma aşkım böylelerine laf anlatamazsin hayatlari hep milleti eleştirmek başka bı b*k bilmezler
hurremmke benim yorumumda seni ilgilendirmez.
Yildiz3zz tabi trol
hurremmke kız hayatımi hemen nasıl anladın öyle. Komik şey seni 😂
SelamCanimBenAmcanim bir eleştiriyi bile kaldıramıyosun burda işin ne ?
- Düzenlendi
hurremmke eleştirmene cevap vermem kaldiramadigim anlamina mı geliyor ? Sen normal değilsin. Ayrıca bura eleştiri platformu mu ? Eleştiriye açık olmayanlar gelmesin mı 😂