Kizceler kondom alicam ama boyle tirtikli istiyirum kullananlara sorum tirtikli tirtiksiz farketiyomu hangisi daha iyi bana haz aldiricam vajinal orgazm olabilcegim kadar hissettirecek kondom onerirmisiniz ❤️

Askkadini Ben hep durex kullanıyorum ama tırtıklısından ekstra hiç bir fark anlamadm ben, genelde yakın hisset çok ötrsi filan alıyorum. En son Okey hisset aldım ilk defa okey aldm ama daha kullanmadk indirimde olunca yedeğe almıştım 😂

Askkadini ay biz tırtıklı kullanıyoruz ölüyorum ağrıdan.Dün akşam bitti bu sefer alınca tırtıksız al dedim .Niye bilmiyorum ama tırtıklı kullanınca ölüyorum ağrıdan yaa

TombulHatun yaa nasil anlatiyim bilmiyorum resim yukleyemiyorum trenyoldan tirtikli prezervatif diye arattim yesil kirmizi tirtikli etrafinda dolanan tirtiklar var onlar nasil acaba

Askkadini aaa bune böyle hiç görmedim şimdi baktım ucu tırtıklı lan var yılan gibi dolanan tırtık var çok tuhaf ama bilinmedik bir ürün ben almam yani korunma amaçlı kullanmam farklı bir korunma yöntemi kullanıyorsan zevk için denenebilir

Askkadini tek 1 tane geliyormuş 60 küsür TL yorumalrda iyi diyende var işe yaramıyor diyende kullanıcı yorumu da az bi dene istersen

Askkadini tırtıklı çok kötü ya ilk evlendiğim zamanlar kullanmıştım sevemedim hiç