Askkadini ay biz tırtıklı kullanıyoruz ölüyorum ağrıdan.Dün akşam bitti bu sefer alınca tırtıksız al dedim .Niye bilmiyorum ama tırtıklı kullanınca ölüyorum ağrıdan yaa

TombulHatun yaa nasil anlatiyim bilmiyorum resim yukleyemiyorum trenyoldan tirtikli prezervatif diye arattim yesil kirmizi tirtikli etrafinda dolanan tirtiklar var onlar nasil acaba

Askkadini aaa bune böyle hiç görmedim şimdi baktım ucu tırtıklı lan var yılan gibi dolanan tırtık var çok tuhaf ama bilinmedik bir ürün ben almam yani korunma amaçlı kullanmam farklı bir korunma yöntemi kullanıyorsan zevk için denenebilir

Askkadini tek 1 tane geliyormuş 60 küsür TL yorumalrda iyi diyende var işe yaramıyor diyende kullanıcı yorumu da az bi dene istersen

Askkadini tırtıklı çok kötü ya ilk evlendiğim zamanlar kullanmıştım sevemedim hiç

Askkadini tırtıkları dendiği gibi can yakmıyor çünkü kendi kayganlaştırıcısı fazla üzerinde. Isı felan diyo ama ben onları hissetmedim hiç. Bir de bana diğer sımsıkı ten zero gibi çeşitlere göre daha fazla güven veriyo daha kalın çünkü

Askkadini durex tırtıklı ve sadesini kullandık. Tırtıklı acıtmıştı,hiç sevemedim. Eşim de beğenmedi. Öyle 1 kutu kaldı,boşuna para verdik. Amma diğeri iyiydi.