HurremSultan kuzum ilk önce büyük kızı düzene sok diğeri ona uyar zaten , sabah erken kalkmasını sağla en geç 8 de uyandır hatta uyandırabilirsen 7 buçuk gibi uyandır, öğle uykusu muhakkak 12,1 olmalı, en fazla 3 saat uyumasına izin ver o da en fazla bak , akşam da 9 da uyku vakti diye uyku rutini yap ona diş fırçalama , banyo yapma , hikaye okuma yada en sevdiği oyunu oynamak gibi , ben uyku saatine yarım saat 1 saat kala hazırlığını yapıyorum mesela uyku saatine yarım saat kala istedikleri herşeyi yapmalarına izin veriyorum ama istedikleri herşeyi , sizin yanınızda mı yatıyor ya da yatağında mı yatıyor , orayı hazırla yani uyucağını anlamalı çocuk, aaa bak annem burayı hazırlıyor benim uyku vaktim gelmiş demeli , yani gece 1,2 de yatıyo dedin o ara ne yapıyor uyumak için? Biberon mu alıyor eline emzik mi alıyor ? Yani uyumak için ne yapıyor o kendi uyku öncesi rutinini yapmıştır , ona bugün bi bak gözlemle , hatta sana tavsiyem hafta sonu gözlem yap uykuya geçmeden önce neler yaptığına bi bak , haftanın yeni ve ilk gününde dediklerimi yap en fazla 3 gün direnicek sana 4. Gün o koşucak yatağa, bu arada ayağında mı sallıyorsun? Eğer sallıyorsan ilk 3 gün uzun uzun sallıcaksın ama bak pes etmek yok sabırlı olucaksın 1 hafta sonra bana dua ediceksin diceksin Allah razı olsun bu ne rahatlık 😂 hem kendine vakit ayırmış olucaksın hem eşinle yalnız kalmış olucaksınız , evliliğinize renk gelicek aşko 😂😂